• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

28.11.2023

16:30

"Ljubav mi donosi samo probleme": Kaja Ostojić iskreno progovorila o svojoj karijeri, ćerki, ali i emotivnim lomovima

informer.rs

Estrada

"Ljubav mi donosi samo probleme": Kaja Ostojić iskreno progovorila o svojoj karijeri, ćerki, ali i emotivnim lomovima

Podeli vest

Kaja je za Informer ispričala kako nema strah da će njena naslednica napraviti neke greške u ljubavi, jer kako je priznala Nikolina je mnogo racionalnija i zrelija od nje.

Ljubav mi donosi samo probleme, kaže Kaja Ostojić! Iako pevačica važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, ona za Informer otvoreno priča o ljubavnim brodolomima koji je nisu zaobišli. Tokom razgovora pevačica je otkrila kako se nakon emotivnih lomova oporavlja i nastavlja dalje:

Foto: Informer

 

- Okupiram se obavezama, bavim se sobom i svojim poslom, sportom... Sport je za mene spas, da nije treninga, verovatno bih već odavno bila u nekoj ustanovi. On mi je neophodan za život. Kada ne treniram, ne osećam se živom - objašnjava Ostojićeva.

Popularna pevačica iza sebe ima tri braka koja su se neslavno završila. Na korak do četvrtog, raskinula je i veridbu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Ipak, neuspesi na ljubavnom planu nisu je obeshrabrili, već i dalje veruje da je moguće pronaći partnera za ceo život:

- Trenutno mi veoma prija samoća, ali nažalost, i dalje verujem u ljubav. Kažem "nažalost" jer ljubav u moj život uvek donosi probleme. Nikada nisam uživala u ljubavi. Tačnije, jesam, ali to nikada nije trajalo dugo, pa sam odlučila da soliram. Sada idem linijom manjeg otpora - kaže Kaja za Informer.

Možda joj ljubav nije donela mir, ali joj je tokom prvog braka donela neopisivu radost jer je postala majka. Kajina ćerka trenutno je na studijama u Americi, a pevačica ističe da sa naslednicom ima odličan odnos:

- Uspela sam da uspostavim balans između uloge majke i prijateljice svom detetu. Uživam kompletno poverenje svoje ćerke, mi zaista imamo veoma lep i vrlo harmoničan odnos.

Foto: Informer

 

Kako je i sama imala različita ljubavna iskustva, Kaja je otkrila da li strahuje od ćerkinog izbora partnera i koje savete joj daje kako bi je zaštitila:

- Nikolina je racionalnija i zrelija od mene, nemam strah od njenih izbora - istakla je Kaja, pa dodala da njena naslednica ništa ne krije, već da se savetuju međusobno.

- Nema tajni između nas, uvek se oko svega konsultujemo. Moja ćerka je sada fokusirana na školu, studira u Americi i nema puno prostora za momke. Upoznala sam neke dečake koji su joj se dopadali, ali još uvek nije bila u ozbiljnoj vezi.

Foto: Informer

 

Nisam spremna
da postanem baba u 40.

Katarina Kaja Ostojić rodila je svoju ćerku sa devetnaest godina. Ipak, priznaje da joj nimalo ne bi bilo prijatno kada bi Nikolina krenula njenim stopama i odlučila da tako mlada osnuje porodicu, a da ona postane baba u 40. godini života.
- Nikad ne reci nikad, ali mislim da to nije moguće. Ne bih volela da postanem baba u ovim godinama, ne mislim da je to ispravno u ovom trenutku. Ipak, ako moja ćerka smatra da je sada vreme za dete i ako bi joj to donelo sreću, prihvatila bih situaciju - zaključila je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija