• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

30.11.2023

18:35

"Ne je*em živu silu": Dara Bubamara bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Cecom i Jelenom Karleušom

Miloš Rafailović, Pedja Milosavljević, Ata Images

Estrada

"Ne je*em živu silu": Dara Bubamara bez dlake na jeziku progovorila o odnosu sa Cecom i Jelenom Karleušom

Podeli vest

Dara je ispričala kako se sa Cecom druži čak 30 godina i uvek se lepo provedu kada su zajedno, dok sa druge strane, sa Karleušom ne priča.

Ja sam svoja i ne je*em živu silu, kaže Dara Bubamara! Pevačica je u ekskluzivnom intervjuu za Informer odgovarala na pitanja o karijeri, planovima, porodici, emotivnom statusu, ali i o bivšoj prijateljici Jeleni Karleuši, s kojom poslednjih godina ne razgovara. 

Foto: ATAIMAGES

 

U kakvim si odnosima s Jelenom Karleušom?

- Ne želim da pričam o njoj, ni da je spominjem! Život mi je toliko lep i sebi sam napravila sve onako kako sam želela da bih se sada bavila skandalima ili nekoga komentarisala. Stvarno nema potrebe. Kad smo bili mladi i ludi, prepucavali smo se javno, a sada svoje privatno mišljenje čuvam, a svima želim sreću. 

Kako je Ceca reagovala kada si zvala Jelenu na svoj koncert u Arenu pre nekoliko godina?

- Ceca i ja o tome uopšte ne pričamo. Kada sam izdala pesmu "Košava sa Dunava", bila sam joj gost na Tašmajdanu i od tada smo drugarice, evo, već više od trideset godina. Ja sa svojim drugaricama kada se vidim, ne pričam o drugima. Niti meni neko može da kaže ili zabrani s kim ću da se družim. Ceca i ja o Jeleni nikad nismo pričale. Ja sam svoja i ne je*em živu silu! Ko je dobar prema meni, ja sam još bolja, i obrnuto. Nikada nisam vodila tuđe ratove. Ceca mi jako prija, divno se družimo, kad se vidimo, zezamo se, dođemo na ručak, ostanemo na večeri.

Da li pričate o frajerima? 

- Ne. I Ceca i ja smo ostvarene žene, imamo decu, porodicu, pa najviše o njima pričamo. O intimi ne. 

Foto: Instagram

 

Kakav je tvoj emotivni status?

- Slobodna sam, nisam zaljubljena, ali lepo mi je. Svi volimo to stanje kada smo zaljubljeni, da se ne lažemo, ali ja kada se zaljubim, postajem luda. Sad sam fokusirana na posao i nemam vremena za ljubav, ne zanimaju me muškarci. Kad mi neko kaže da sam lepa i negovana, ja mu odgovorim da je to zato što nemam dečka, pa nema ko da me nervira. Udvarača ima, ali mi se niko ne sviđa.

Kakvi ti se momci udvaraju?

- Uvek ostvareni, mladi, lepi i zgodni, neki žive i u inostranstvu. Moja energija privlači samo mlađe, ali ja i od njih imam više energije. Ni oni ne mogu da me isprate.

Šta si najluđe uradila zbog ljubavi?

- Kad sam u ljubavi, strašno sam borbena. Ne dam svoje, čuvam vezu, ali nije lako jer sam javna ličnost. 

Foto: ATAIMAGES

 

Da li se plašiš starosti?

- Ne. Često se šalim na taj račun, ali ja nikad neću ostariti kad je duh u pitanju. Što se tiče fizičkog izgleda i starenja, ne plašim se.

Aleksandra Prijović je
zaslužila sve što joj se dešava

Kada ćeš i ti kao Aleksandra Prijović da održiš seriju koncerata u Areni, Spensu...?
- Ja držim koncerte svakog vikenda. Baš sam pre nekoliko dana u Ljubljani nastupila pred oko 20.000 ljudi. Što se tiče Aleksandre Prijović, svaka joj čast! Samo neko ko je ljubomoran može da govori nešto loše o njoj. Devojka je prelepa, pesme su joj divne, ima mnogo hitova i sve je zaslužila. Srećna sam zbog nje, ozbiljna je pevačica i uspela je bez skandala. 
Kad će tvoj novi album?
Pripremam ga, radim na novim pesmama, ali želim i da snimim spotove za sve te pesme. Ne znam da li ću stići do leta da završim sve, ali ću na proleće izbaciti bar dve nove pesme. Biće stara Dara u novom aranžmanu. Mislim da je publika toga željna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17