• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.12.2023

21:40

Veljko iznenadio tetku Lidiju, objavio poklon i poruku: "Mojoj drugoj majci"

ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Veljko iznenadio tetku Lidiju, objavio poklon i poruku: "Mojoj drugoj majci"

Podeli vest

Lidija Ocokoljić, sestra Svetalne Cece Ražnatović veoma je bliska sa njenom decom, te je i Anastasija i Veljko je zovu "druga majka". Cecin sin danas je iznenadio svoju tetku, koja je bila oduševljena.

Lidija, koja danas slavi rođendan, obeležila je svoj dan okružena porodicom. A Veljko je odlučio da iznenadi tetku ogromnom korpom ruža koju joj je doneo kući. On je objavio fotografiju tetke i ruža u trenutku kada joj je poklanjao i uslikao njenu reakciju, a onda sve pokazao pratiocima uz opis:

Foto: Instagram prntscreen/ac3isb4ck

 

 

- Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci - napisao je Veljko, koji se našalio za godine, a zatim je "pecnuo" svog brata od tetke, Viktora.

- Šta si ti uzeo, glavonja? - napisao je još Veljko uz emotikon koji se smeje i srce.

Podsetimo, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece. Svi oni nastanjeni su u viili u Ljutice Bogdana, a u planu je bila i selidba:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene - rekla je Ceca u emisiji "Ceca show".

- Potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živele u iznajmljenoj kući dok se kuća završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske... Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni - navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu - rekla je Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50