• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

03.12.2023

11:21

"Izvinjavam se zbog peha sa filmom!" Lukas se izvinio publici u Nišu i otkrio gde mogu besplatno da pogledaju premijeru "Pokidan"

ata/wikipedia

Estrada

"Izvinjavam se zbog peha sa filmom!" Lukas se izvinio publici u Nišu i otkrio gde mogu besplatno da pogledaju premijeru "Pokidan"

Podeli vest

Sinoć je u Čairu Aca Lukas održao spektakularni koncert pred prepunom salom.

 

Aca Lukas je još jednom dokazao kolika je zvezda na Balkanu. Čair u Nišu je bio krcat, a publika je svaku pesmu pevala sa Acom uglas.

Lukas je nakon nastupa stao pred medije.

Aco, svaki put zadaješ domaće zadatke, jel to teško? 

- Da vam kažem, to nije meni svojstveno. Ja nisam od ovih obarača rekorda i zadavača domaćih zadataka. Ja sam sebi zadajem domaće zadatke i sam obaram svoje rekorde, ni sa kim se ne takmičim - rekao je Lukas.

Pred sam koncert zakazala je oprema, te prisutni u Čairu nisu mogli da odlgledaju premijeru filma "Pokidan". Lukas se duboko izvinio ljudima koji su kupili kartu kako bi odgledali film, a potom odslušali koncert. Aca je dodao i da će se sve nadoknaditi.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Danas je sve krenulo naopako, a završilo se ovako kako se završilo. Mogu da kažem da ovaj koncert mogu da svrstam u TOP 5 mojih koncerata. Bilo je baš nestvarno, bilo je za pamćenje. Još jednom se duboko izvinjavam svima zbog peha sa filmom. Nisam rekao na bini, ali evo sada kažem pred kamerama, svako ko je kupio kartu za večerašnju premijeru i koncert, moći će sa tom kartom da ode u bioskop i odgleda film besplatno - dodao je pevač.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija