• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

04.12.2023

19:00

Ceca: "Ja sam smuvala Željka! Videla sam ga u "Plejboju" i odmah se zaljubila" Evo šta je folk diva prvo uradila

Reuter/Wikipedia

Estrada

Ceca: "Ja sam smuvala Željka! Videla sam ga u "Plejboju" i odmah se zaljubila" Evo šta je folk diva prvo uradila

Podeli vest

Folk diva je otkrila šta ju je privuklo kod Arkana.

Ja sam bila ta koja je napravila prvi korak i smuvala Željka, kaže Ceca Ražnatović!

Balkanska folk diva se za Informer prisetila kako je 1993. godine upoznala svoju najveću ljubav, Željka Ražnatovića Arkana.

- Početkom devedesetih imala sam nastup u Nemačkoj... Svratila sam na benzinsku pumpu da kupim neke sitnice. Kupila sam i magazin "Plejboj". Kada sam kasnije sela i prelistala ga, u njemu sam ugledala čoveka svog života! Nisam razumela šta piše u intervjuu jer je bio na nemačkom, samo sam zurila u njegovu fotografiju. Pomislila sam: "To je, dakle, taj Arkan!" Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikad videla i tog trenutka sam poželela da budem njegova žena - priča Ceca i opisuje kako je izgledao njihov prvi susret:

Foto: Društvene mreže

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Tada su kružile priče i izmišljotine da me je Željko ošišao, a onda mi je prišao i rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?" Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila!

Folk zvezda otkriva šta ju je privuklo kod Arkana.

- U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun - priča folk zvezda.

Foto: Društvene mreže

Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

Ceca je od Arkana bila mlađa 21 godinu i zbog toga se ustručavala da roditeljima prizna da su zajedno.

- Oni su već čuli iz medija da smo nas dvoje zajedno, ali su mislili da će me to brzo proći. Međutim, kada sam im rekla da se udajem za Željka, umalo nisu pali u nesvest. Otac se u tom momentu uozbiljio i zapretio mi... Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: "Možete svi da se poubijate, udaću se za njega, jer ga obožavam." Kada su ga upoznali, odmah su ga zavoleli! - završava priču folk diva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija