• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.12.2023

23:20

"Ja sam preživela, ali beba nije!" Bivša voditeljka otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: "Udarao me je po glavi, pa počeo da me davi"

printskrin tv

Estrada

"Ja sam preživela, ali beba nije!" Bivša voditeljka otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: "Udarao me je po glavi, pa počeo da me davi"

Podeli vest

U jeku popularnosti, popularna voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev povukla se sa malih ekrana.

 

Ljubinka Buba Dobrosavljev bila je jedna od najprepoznatljivih TV lica, ali je ipak odlučila da svoju karijeru preusmeri i posveti se umetnosti.

Malo ko zna da je Buba prošla kroz pravi pakao.

Kako su mediji pisali tada, Bubu je pre više od deceniju tadašnji partner pretukao, nakon čega je izgubila bebu. Posle ovog nemilog događaja, voditeljka je odlučila da se povuče sa javne scene i potpuno promeni profesiju.

Foto: Printscreen You Tube

 

Nakon velike traume i gubitka deteta, Ljubinka je odlučila i da ispriča kroz kakav pakao je prošla.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je voditeljka tada za Puls.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUBA (@ljubinkabuba_art)

Nakon svega ona se povukla sa malih ekrana, u međuvremenu je i knjigu izdala, a svoj mir je pronašla u umetnosti.

Buba je počela i da pruža podršku ženama koje su prošle kroz isto ili slično nasilje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija