• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

14.12.2023

09:48

"Strog sam otac! Ćerke dobiju telefon tek kada pročitaju deset strana knjige!" Sergej Ćetković otkrio kako vaspitava decu

Informer

Estrada

"Strog sam otac! Ćerke dobiju telefon tek kada pročitaju deset strana knjige!" Sergej Ćetković otkrio kako vaspitava decu

Podeli vest

Sergej Ćetković je ispred kamere Informera govorio o deci, njihovom odgajanju i prijateljstvima sa estrade.

Strog sam otac, priznaje za Informer Sergej Ćetković. Pop pevač i njegova supruga Kristina imaju dve ćerke Lolu (13) i Milu (11) koje su usvojili 2010. odnosno 2012. godine. On kaže da se trudi da prema ćerkama bude što tolerantniji, ali do određene granice jer ne želi da ih razmazi.

- Mora da postoji maloi strogoće u vaspitavanju. To što sam strog ne znači da sam grub, ali neke stvari moraju da se poštuju. Sada se sve svelo na tehnologiju, a supruga i ja gledamo da ih što više sklanjamo od telefona i gledanja televizije. Teramo ih da što više vremena provode napolju. Pre par godina uveli smo pravilo da za svakih deset pročitanih stranica neke knjige mogu da dobiju mobilni telefon na deset minuta i to je urodilo plodom - kaže Sergej za Informer.

Foto: Miloš Rafailović

Sergej Ćetković

Pevač kaže da se uveliko sprema za kupovinu poklona kojima će obradovati svoju decu.

- Od prošle godine ćerke su prestale da pišu pisma Deda Mrazu, sada pišu supruzi i meni, pa uveliko razmatramo šta može, a šta ne. Radimo na tome da im ispunimo želje - priča Ćetković koji se prisetio kako je on provodio praznike kao dete:

- Nikad nisam imao neke zahteve od roditelja za pokone, oni su ih sami birali jer su znali šta želimo. Sećam se da me je jedne godine dočekala tabla za pisanje, bio sam presrećan. To su bila druga vremena, isto smo se radovali poklonima kao i današnja deca, ali moja generacija se više bavila nabavkom petardi i pirotehničkih sredstava. Sada, gledajući sa ove distance mogu reći da smo imali sreće jer smo drugari i ja svašta radili. Mnogo puta su mi petarde eksplodirale u rukama, ali srećom nisu bile neke velike jačine pa sam ostao sa svih deset prstiju. Apelujem na sve koji se bave pirotehničkim sredstvima da vode računa kome ih prodaju i da deca vode računa kako ih koriste. 

Foto: Informer/Miloš Rafailović

Sergej Ćetković

Sergej kaže da će ovu Novu godinu posle dugo godina dočekati u krugu porodice.

- Za razliku od prethodnih kada sam za doček uvek pevao negde, 2024. godinu dočekaću u krugu porodice. Bliži nam se i krsna slava Sveti Nikola, uskoro će i Božić tako da ću sve te dane provesti sa najmilijima. Na najveće hrišćanske praznike obavezno odemo do crkve i da što tradicionalnije ispoštujemo sve običaje - kaže pevač.

 

Ceo intervju možete pogledati u video snimku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija