• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.12.2023

13:09

Otkriveno koliko je novca zaradila Prija nakon što je održala pet koncerata u Zagrebu! Pored Aleksandre i oni su napunili džepove

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Otkriveno koliko je novca zaradila Prija nakon što je održala pet koncerata u Zagrebu! Pored Aleksandre i oni su napunili džepove

Podeli vest

Kako su saopštili hrvatski mediji, Prija je za pet koncerata koje je održala u Zagrebu zaradila vrtoglavu cifru novca.

Pevačica Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u areni u Zagrebu i na taj način postala rekorderka u popunjavanju pomenute arene. 

Za svih pet koncerata, kroz arenu je prošlo oko 90.000 ljudi. Iako arena za koncerte prima 22.000 ljudi, na Prijinim koncertima je bilo po 150 barskih stolova, što je kapcitet mesta smanjilo na 18.000 ljudi. 

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksandra je za pet koncerata u Zagrebu od prodatih karata inkasirala čak 2 miliona i 780.000 evra, piše 24sata.hr.

Od toga treba odbiti troškove kao što je zakup arene, scenografija, svetla, bend, stilistkinja, šminker, frizer, menadžer, igrači, ali i odelo. Kako se ranije pisalo u medijima, Prijovićeva je u Zagrebu nosila stvari u vrednosti od preko 84.000 evra!

Ljudi su sa svih strana stigli na koncerte - iz Nemačke, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, svih delova Hrvatske, a većina je prevoz na vreme organizovala.

Vlasnici taksi preduzeća uzeli i po 4.000 evra

Prevoznici su ljudima koji su želeli da posete koncert nudili odličnu ponudu - da ih pokupe na kućnoj adresi, odvezu u arenu i iz iste vrate kući.

Foto: ATA Images

 

- I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me "išamarali" porukama. Vozili smo kombijima. Dva kombija za svaki koncert, otprilike šesnaest putnika po koncertu - kazao je jedan od vlasnika taksi preduzeća.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu tako su zaradili i po 800 evra, a za pet dana oko 4.000 evra.

Konobari zadovoljni bakšišom

Po večeri je radilo 180 konobara, a najviše se naručivalo pivo, dok su se od žestine pili viski i džin.

Foto: IM Live Production

 

- Uglavnom su svi ostavljali bakšiš, tako da smo imali sasvim dovoljno - rekla je konobarica koja je radila svih pet večeri. Ona je otkrila i da su najviše posla imali tokom poslednja dva koncerta, te da se tada "satrali" od posla.

Prija noć u hotelu plaćala 400 evra

Iz Turističke organizacije grada Zagreba rekli su da je tokom Aleksandrina prva dva koncerta broj dolazaka u odnosu na prethodnu godinu bio veći za 22 posto, a broj noćenja veći za 14 posto. Iz Poreske uprave su objasnili kako je teško uporediti zaradu u ugostiteljstvu s prethodnom godinom, jer su zbog inflacije cene povećane.

Aleksandra Prijović je sa porodicom, prijateljima, saradnicima i bendom odsela u luksuznom hotelu u Zagrebu, gde su bili nedelju dana. Noć su plaćali 400 evra.

Kad se sve sabere i oduzme, Prijovićeva je "čisto" zaradila oko 2,5 milliona evra, tvrdi 24sata.hr.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija