• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tijana milentijević vuk mob raskid

08.12.2023

17:29

"Istina je da smo prekinuli vezu": Tijana Em se oglasila nakon raskida sa Vukom Mobom

ataimages

Estrada

"Istina je da smo prekinuli vezu": Tijana Em se oglasila nakon raskida sa Vukom Mobom

Podeli vest

Pevačica Tijana Em i reper Vuk Mob su prethodnih meseci bili u emotivnoj vezi i svakodnevno su na društvenim mrežama delili zajedničke fotografije, pa su zbog toga navodi da je došlo do prekida veze šokirali javnost.

Tijana Em, poznatija kao "Žena od sultana", nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je otkrila u kakvom su oni sada odnosu i da li je zaista došlo do prekida emotvne veze. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Istina je da smo prekinuli vezu, ali nismo se posvađali. Mi smo u super odnosu, čujemo se svaki dan. Tako da ne znam šta će na kraju biti, samo trenutno više nismo zajedno, ali Bože moje. Dakle, nije raskid, nego je komplikovano. Takav nam je trenutak došao, možda se i pomirimo – rekla je pevačica za Kurir.

Očigledno je da su navodi bili tačni, a da li će par opet uploviti u vezu ostaje nam da ispratimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija