• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

10.12.2023

07:31

Za ovog pevača se govorilo da je Čolin sin, on se oglasio: "Skupo će mi platiti, tražiću alimentaciju"

YouTube prntscreen/ATA images

Estrada

Za ovog pevača se govorilo da je Čolin sin, on se oglasio: "Skupo će mi platiti, tražiću alimentaciju"

Podeli vest

Zdravko Čolić ima dve ćerke Unu i Laru, a godinama su mnogi spekulisali da mu je sin i poznati pevač.

Amir Kazić Leo zbog svoje sličnosti sa legendarnim Čolom često je bio 'na meti' novinara s pitanjem da li je u srodstvu sa slavnim pevačem i da li mu je sin. Ovo je Leu bilo simpatično, pa je odgovarao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata - rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

- Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali - rekao je Amir Kažić Leo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Leo je obožavao druženje sa drugaricama sa estrade, sa mnogima je bio povezivan, a nikada nije krio da se u ženskom društvo oseća lepo i prijatno. Dame su padale na njegov šarm, a on je znao da koristi svoj glas, kako bi ih osvojio.

Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija