• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.12.2023

11:57

"Preminuo je...": Vanja Mijatović pred nastup saznala za smrtni slučaj u porodici

ATAIMAGES

Estrada

"Preminuo je...": Vanja Mijatović pred nastup saznala za smrtni slučaj u porodici

Podeli vest

Pevačica Vanja Mijatović, koja će se uskoro naći u ulozi žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, otkrila je da joj teško pada ocenjivanje veterana, a za to ima tužan razlog.

Foto: ATA Images

 

- Jako je teško jer su takmičari fenomenalni i mi ih hvalimo, ali zaista su nijanse u pitanju i ne možemo nikoga da kudimo. Ja sam bila i kao prateći vokal, i podrška mom tati, i u žiriju, generalno obožavam ovu emisiju - kaže Vanja koja se prisetila učešća njenog oca u ovom formatu i jedne nemile situacije u kojoj se ponela kao pravi profesionalac.

Naime, pevačica je tik pred njihov nastup saznala da joj je preminuo deka, odnosno otac njenog tate.

Foto: ATA Images

 

- Puno puta se raznežim, njihove priče i energija, sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili - prisetila se pevačica koja i dalje ne zna kako je smogla snage za nastup:

- Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti, jer je znao da nešto nije u redu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija