• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer.rs/D. I.

11.12.2023

13:09

"Bila sam u zapećku, sve je bilo usmereno na mog brata": Viki Miljković progovorila o porodičnim  problemima

ATA Images

Estrada

"Bila sam u zapećku, sve je bilo usmereno na mog brata": Viki Miljković progovorila o porodičnim problemima

Podeli vest

Folk pevačica Violeta Viki Miljković nikada nije krila kako je počela njena pevačka karijera, ali je nedavno priznala da njeni roditelji nisu planirali da se ona bavi muzikom već njen brat u kojeg su mnogo ulagali.

Kao devojčica Viki je pokazala talenat za pevanje, a uz rođenog brata koji je svirao harmoniku rodila joj se ljubav prema muzici.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Ipak, za razliku od Vladice, koji je tada odabrao malo drugačiji put, Violeta je imala samo jednu želju - da postane poznata pevačica.

Međutim, nije sve išlo baš kako je ona zamislila budući da su roditelji sve nade polagali u njenog brata.

Violetin otac, inače prosvetni radnik, imao je drugačije želje za svoju naslednicu, protiveći se njenom snu da bude pevačica.

- Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti - ispričala je Violeti ne krijući da su članovi porodice dugo ignorisali njen talenat.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Ipak, stavovi njene porodice nisu je odvratili od ideje da se bavi pevanjem i odlučila je da istraje u svojoj želji.

Kako je i sama svojevremeno priznala, vrebala je priliku da dokaže svima da je talentovana i da je dar koji ona poseduje vredan pažnje.

- U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio - otkrila je svojevremeno za Grand.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija