• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ines Grk

11.12.2023

14:53

"Spavala sam kada me je Prija zvala da joj budem gost" Nataša Bekvalac otkrila detalje razgovora sa Aleksandrom (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"Spavala sam kada me je Prija zvala da joj budem gost" Nataša Bekvalac otkrila detalje razgovora sa Aleksandrom (VIDEO)

Podeli vest

Bekvalčeva je progovorila na brojne teme, a osim što je otkrila kako je tekao razgovor sa Aleksandrom Prijović vezan za koncert u Zagrebu, istakla je i da još uvek veruje u Deda Mraza.

Nataša Bekvalac organizovala je druženje sa novinarima povodom prestojećeg novogodišnjeg nastupa.

Pevačica se tom prilikom obratila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i Informerova, te na početku otkrila kakva joj bila minula godina.

- Godina za nama je bila fantastična. Bilo je puno uspona i padova. Meni je bila lepa. Svaka mi je lepa kada su moji dobro.

Nataša je početkom meseca bila gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a sada je otkrila i kako je tekao dogovor sa mladom muzičkom zvezdom.

Foto: Masha Bandjur

 

- Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je. Rekla sam: "Želim, naravno da želim". Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori.

Otkrila je i ko u njenom životu uvek od nje može da očekuje odgovor "da".

- Zavisi kako kome, ali prijatelji od mene uvek mogu da očekuju "da". Ne bih da pravim od sebe nezaštićenu, ali baš dugo tema muškarca nije u mom životu i  ne bih znala šta muškarac treba da ima da bi me osvojio. Puštam da život donese svoje, a ja mnogo verujem u njega. Kada ste dobri, dobre stvari vam se i dešavaju. Ne mora biti samo ta sfera. Život je spektar prelepih tema, ali ne samo ta. Okupiraju me mnoge druge teme. Ja sam ljubavi imala i imam je. Nemam paničnu potrebu da pripadam. 

Foto: Masha Bandjur

 

Bliže se novogodišnji praznici, a atraktivna Novosađanka je otkrila da još uvek veruje u Deda Mraza.

Nikada nisam verovala u laži. Zar je Deda Mraz laž? Ja pišem pismo njemu, učim i decu da mu pišu. To je za mene, naravno, samo metafora. Za mene je to jedna vrsta, naravno, metafore, a deca dok god žele da veruju, ja im sigurno neću rušiti sneška. 

Naposletku, istakla je da je ona ta koja sama sebi ispunjava želje.

- Meni niko ne ispunjava želje. Što poželim, to i ispunim. Trudim se da mi želje ne budu bahate i nerealne, već da budu u skladu sa mojim mogućnostima. Nemam ni očekivanja i ne želim da ovo bude neki luzerski govor, ali želim da gledam na život realno, jer je on prelep.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija