• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

13:00

BUSINESS WOMEN AWARDS 2023

Promo

Estrada

BUSINESS WOMEN AWARDS 2023

Podeli vest

Svečana dodela nagrade BUSINESS WOMEN AWARDS 2023, održana je 10. decembra, u hotelu Hyatt Regency Beograd.

Beograd, 11. decembar 2023. - FOCUS Radio osnažuje žene preduzetnice kroz dodelu priznanja "BUSINESS WOMEN AWARDS 2023"

Manifestacija BUSINESS WOMEN AWARDS 2023, uspostavljena je kao jedan od načina da se identifikuju i predstave uspešne dame, kako bi šira javnost uvidela da je uspeh u oblasti ženskog preduzetništva i rada uz planiranje, marljivi rad i odricanje moguć i da su formule uspeha savladive.

FOCUS Radio, kroz ovaj značajan događaj, odlučno se zalaže za promociju vrednosti koje pokreću ekonomski i društveni razvoj. Centralna tačka naše vizije je promocija žena i njihovih organizacija kao katalizatora napretka, čineći ovaj događaj ključnim korakom ka promociji njihove značajne uloge u svakom društvu.

Foto: Promo

 

FOCUS Radio, kao organizator pomenute manifestacije, učestvuje u inicijativama Vlade Srbije i Privredne komore Srbije u podršci i pospešivanju ženskog preduzetništva u Srbiji i regionu. Uspešne dame, kao i organizacije kojima rukovode, predstavljaju podstrek i za druge da se trude, pokušavaju i na kraju uspeju u ostvarenju svojih planova i snova. Promocija socijalno odgovornog i angažovanog poslovanja su takođe deo naše inicijative, kako bi podstakli različite neprofitne aktivnosti koje su veoma važne u postizanju razvojnih ciljeva.

FOCUS Radio je aktivni učesnik u promociji socijalno odgovornog poslovanja, naglašavajući ključnu ulogu koju ove inicijative igraju u ostvarenju šireg cilja razvoja.

FOCUS Radio će i ubuduće podržavati sve inicijative Nj.E. Predsednika Republike Srbije gospodina Vučića, Vlade Republike Srbije, organizacija Javne uprave, Privredne komore Srbije, privrede i pojedinaca koje za cilj imaju ubrzani ekonomski razvoj.

Organizaciju događaja je podržala i turistička agencija Star Tours, i dodelila vaučer za nagradno putovanje.

Dobitnici ovogodišnje nagrade BUSINESS WOMEN AWARDS 2023 su:

Suzana Perić, Ivana Vučićević, Iva Štrljić i Snežana Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija