• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Milan Dimitrijević

13.12.2023

11:06

I kamen bi zaplakao! Godinu dana od smrti Laće Radulovića: Slika Fute nad sinovljevim grobom kida dušu (FOTO)

informer/printscreen

Estrada

I kamen bi zaplakao! Godinu dana od smrti Laće Radulovića: Slika Fute nad sinovljevim grobom kida dušu (FOTO)

Podeli vest

Milan Radulović Laća preminuo je pre tačno godinu dana u Izraelu, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović danas mu daje pomen na Novom groblju.

Futa se pojavio tačno u 11 časova sa najbližim prijateljima svog pokojnog sina i doneo sveće i piće, a oni su mu pomagali da sve to postavi na spomenik.

Foto: Milan Dimitrijević

 

 

Uz Futu su danas i Laćini dugodišnji prijatelji Danijel Pavlović, Husejin Alijević Husa, kao i mnogi drugi. 

Foto: Milan Dimitrijević

 

 

Grobnica Radulovića u kojoj počivaju Marina Tucaković i njihova dva sina Miloš i Milan danas je tužno stecište Fute i Laćinih prijatelja koji su u miru i tišini došlli da odaju počast.

Milan Radulović preminuo je prošle godine u 36-oj godini dok je bio na proputovanju u Izraelu. On je u rano jutro 13. decembra pronađen mrtav u zabačenoj ulici, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.  Kako se tada pisalo, telo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gde je ležao bez formalne identifikacije. 18. decembra je počeo događaj da se razvija kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak jer je bilo planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju. On je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra. Iz policije 20. decembra uzvraćeno da se telo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Telo je u utorak kasnije popodne identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo.

Foto: Foto: Milica Kokotović

 

 

Sam Futa nije imao snage da identifikuje telo sina, pa je to učinila Laćina prijateljica.

Inače, Laća je u Izrael otputovao sa prijateljima, a jedna od njegovih prijateljica objavila je na Tviteru i da uči hebrejski jezik.

Radulović je obilazio svetinje, grob Isusa Hristosa, bio je u Nazaretu, obišao je i mnoge druge znamenitosti. Mnogi sumnjaju da je Laća u Izraelu sem što je tražio duhovni mir, u Svetu zemlju otišao kako bi našao i vreme da napiše knjigu o svojoj majci Marini Tucaković, u kojoj je planirao da otkrije tajne estrade, kao i ko je sve dugovao Marini za pesme, pisala je "Nova".

Inače, da je Laća tražio spas u veri, otkrila je i njegova pevačica Ana Nikolić, koja je bila veoma bliska sa njim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija