• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G. - D.S.

13.12.2023

16:15

Snežana Đurišić progovorila o napuštanju "Zvezda Granda": Pevačica otkrila: "Postoji borba mišljenja"!

Informer

Estrada

Snežana Đurišić progovorila o napuštanju "Zvezda Granda": Pevačica otkrila: "Postoji borba mišljenja"!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić danas je održala promociju nove pesme, "Moj genije", a tom prilikom je govorila i o svojoj ulozi mentora odnosno člana žirija pevačkom šou programu "Zvezde Granda".

Snežana je na samom početku otkrila kome je posvećena pesma i ko je taj "genije".

- Svako ko je moj, on je genije, ne bih to usmerila na nekog posebno, neka misle ko je u pitanju - rekla je ona.

Đurišićeva je govorila i o "Zvezdama Granda" u kojima je godinama unazad član žirija i otkrila je da joj nikada nije palo napamet da napusti ovaj pevački šou.

- Moj život je muzika, ja sam neko ko će u to ime biti tu za svakoga. Volim da pomognem i uživam da vidim mladu osobu od koje vidim da će biti nešto u pevačkom smislu. U "Zvezdama Granda" baš uživam - rekla je ona i prokomentarisala svađe sa kolegama zbog kandidata:

- Članovi žirija su moje dugogodišnje kolege, postoji samo borba mišljenja. Ništa nije inscenirano, to je možda malo slobodnije, ali to je samo dokaz da smo drugari, da nismo onda bi pazili šta pričamo.

Snežana, koja je emotivno ispunjena, prokomentarisala je ljubav u zrelijoj dobi i otkrila da li misli da je bolja nego u mladosti.

- Ljubav je deo života i emocija koja ispunjava vaš život, koliko god da imate godina. Volite onako kako umete kad ste mladi, kad ste u srednjim godinama i kad ste stariji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija