• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Kurir

15.12.2023

16:04

Stan u Dominikani od 200 kvadrata, vila u Beogradu od pola miliona: Mile Kitić danas uživa u luksuzu, a u detinjstvu je živeo dosta skromnije

Maša Banđur

Estrada

Stan u Dominikani od 200 kvadrata, vila u Beogradu od pola miliona: Mile Kitić danas uživa u luksuzu, a u detinjstvu je živeo dosta skromnije

Podeli vest

Mile Kitić prisutan je na estradnom nebu dugi niz godina, uspeo je da obezbedi luksuzan život sebi i porodici, ali tokom detinjstva živeo je, ne tako raskošnim životom.

Popularni folker sa karijerom dugom par decenija, Mile Kitić, uspeo je da zaradi dovoljnu količinu novca, da danas slobodno može da uživa u luksuzu sa svojom porodicom.

Foto: Maša Banđur

 

Sa suprugom, takođe pevačicom, Martom Savić, sagradio je vilu na Lekinom Brdu, a procenjena vrednost ovog velelepnog zdanja je oko pola miliona evra. Njihov porodični dom, između ostalog sadrži otvoreni i zatvoreni bazen, salu za bilijar, stakleni zid koji se pomera pritiskom na dugme, i još mnogo toga.

Foto: ATAIMAGES

 

Porodica Kitić osim kuće u Beogradu, poseduju i stan od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, koji su kako se pisalo, uzeli na kredit, a luksuzni apartman se nalazi na samo 50 metara od plaže. Njegova partnerka Marta, sa ćerkom Elenom, najveći deo svog vremena provodi upravo tamo.

Međutim pre nego što se domogao novca i slave, Mile je živeo ne tako raskošnim životom. On je rođen je u Ceranima, u Bosni i Hercegovini, gde i danas rado ode. Njegova kuća u kojoj je stasao je srušena, dok je na istom mestu izgrađena nova, u kojoj danas boravi njegova snajka Bojana.

Foto: Žarko Radovančev

 

Nemanja Kitić, pevačev brat je progovorio o njihovom detinjstvu, pa naveo da ga je on odgajao dok su mu roditelji bili u Americi:

- Imao je 13 godina kad su nam roditelji otišli u Ameriku. Ja sam tada živeo u Sarajevu, gde sam radio. Došao sam po njega i poveo ga kod sebe. On je tamo išao u Tehničku saobraćajnu školu. Bio je nestašan, kao i svi ostali dečaci. Bilo je tu prepirki, hoće da ide u školu, neće. Želeo sam da nastavi da se obrazuje, hteo sam da posle srednje škole ide na fakultet u Ljubljanu. Međutim, on je otišao na to muzičko obrazovanje. Učio je sa Jocom Petkovićem, počeo je s kafanama, posle je išao u vojsku i kad se vratio, nastavio je s muzikom. Kada je imao dvadesetak godina, otišao je na čuveni festival Ilidža - govori za Kurir Nemanja pa dodaje:

- Dođe on da nas obiđe, ili kada peva u blizini odem ja njega da vidim. Mile je strašno emotivan, on mnogo voli ovo područije. Uz pomoć opštine. napravio je ovde deo asfalta, gleda i meni i bratu da pomogne kada god treba. Što se toga tiče, on je dosta odgovoran.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija