• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/M.D./Z.A.

16.12.2023

13:19

"Uhvatila sam oca u prevari" Jelena Karleuša kriva za razvod roditelja: Pamtim ga kao ženskaroša, nije mi mnogo pružao! (VIDEO)

informer/ataimages

Estrada

"Uhvatila sam oca u prevari" Jelena Karleuša kriva za razvod roditelja: Pamtim ga kao ženskaroša, nije mi mnogo pružao! (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša bila je gošća Dragana J. Vučićevića u Informerovom podkastu, u kojem je ekskluzivno progovorila o svom odrastanju. Pop diva je, između ostalog, otkrila da je svog oca uhvatila u prevari, što je bio okidač za razvod njenih roditelja.

Muzička senzacija je za Informer podkast, nikad iskrenije, progovorila o počecima karijere, emotivnim slomovima, ljubavnim brodolomima, ali i detinjstvu i svojim roditeljima.

- Nisam bila srećna devojčica. Kada vidim sebe na slikama uvek sam tužna i zamišljena. Mnogo sam rano počela da razmišljam i da shvatam neke stvari. Moji roditelji su imali buran brak. Porodica i taj haos su me opterećivali.

Jelenini roditelji, novinarka Divna i načelnik policije Dragan Karleuša razveli su se neposredno pred njen polazak u osnovnu školu, a kako je sada otkrila, ona je bila ta koja je svog oca "uhvatila" u neveri.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Oca pamtim kao ženskaroša. Razveli su se jer sam ga sa šest godina uhvatila u prevari. Uhvatila sam ga na Adi, gde on ima splav i gde je "petljao" sa nekom devojkom. Meni se to nije svidelo. Uvek sam bila mamina ćerka. Kada sam ga uhvatila, čekala sam da me dovede kući, gde sam sa vrata progovorila. On je negodovao. Govorio je: "Nisam te prevario!". Ali, moja mama je istakla da tako nešto dete ne može da izmisli. Razvod je bio neminovan. Nisu se slagali. Dragan se na mene nije naljutio zbog toga. Brzo njega prođe, niti je to bila njegova prva avantura. Oni su se razveli, ali smo godinama nastavili da živimo u istom stanu - ispričala je Jelena.

Kako nam je otkrila, nije odrastala u izobilju, ali se snalazila, te je i iz najtežih trenutaka izvlačila ono najbolje. 

- Ja sam dete iz skromne porodice. Novinari nisu mnogo zarađivali, a Divna je bila honorarac. Bilo je to mnogo teško vreme. Moja majka je bila previše ponosna da traži od tate, a on se nije preterano trudio da nešto pruža. Nikada mu nisam ni govorila da nešto nemam da obučem ili da mi treba. Sećam se jedne situacije. Ja inače mnogo volim luk, a tada sam baš došla iz škole, bila sam dete. Divna je bila na radiju, a u frižideru nije bilo ničega. Otvaram ga, a unutra jedna glavica crnog luka. Ja sam to pojela i pomislila sam: "Kakve sam sreće? Ima baš crnog luka kog toliko volim". Pojela sam ga, obožavam luk - rekla je Jelena Karleuša u Informerovom podkastu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija