• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/M.D./Z.A.

16.12.2023

13:25

"Prvih 500 maraka zaradila sam na Jašarovoj pesmi!" JK rasplakala Ahmedovskog, pa dobila ozbiljan keš! (VIDEO)

Informer

Estrada

"Prvih 500 maraka zaradila sam na Jašarovoj pesmi!" JK rasplakala Ahmedovskog, pa dobila ozbiljan keš! (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša danas je jedna od najvećih regionalnih zvezda, a malo ko zna da je prvi honorar zaradila svirajući flautu.

Muzička zvezda Jelena Karleuša u Informerovom podkastu sa Draganom J. Vučićevićem otkrila je brojne nepoznate detalje. 

Pevačica, čija karijera datira još iz devedesetih godina, na tronu je balkanske muzičke scene, a sada je progovorila o svojim počecima i ispričala da je prvi honorar zaradila svirajući flautu. 

- Prvi honorar sam zaradila sa osam godina, kao muzičar. Svirala sam flautu u detinjstvu. Jašar Ahmedovski je došao kod nas kući na kafu. Divna je tada rekla: "Imam ćerku koja voli da svira tvoje pesme". Iz nekog čudnog i bizarnog razloga moja omiljena pesma tada je bila "Jagnje moje malo". Jašar nije verovao. Izašla sam iz sobe u pidžamici i odsvirala mu je. Čovek je počeo da plače. Kako je moja mama tada imala bednu novinarsku platu, nas je šokiralo kada je izvadio novčanicu od 500 maraka. Odmah smo otišle da razmenimo taj novac dok ga inflacija nije pojela - rekla je Jelena Karleuša u Informer podkastu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija