• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

15.12.2023

22:05

Katarina Grujić proslavila ćerki drugi rođendan: Pevačica nikad emotivnija "Kao juče da sam je rodila"

ATAIMAGES

Estrada

Katarina Grujić proslavila ćerki drugi rođendan: Pevačica nikad emotivnija "Kao juče da sam je rodila"

Podeli vest

Katarina Grujić u krugu porodice i prijatelja proslavila drugi rođendan svoje mezimice.

Pevačica Katarina Grujić organizovala je proslavu povodom drugog rođendana svoje mezimice Katje, sa porodicom i prijateljima, ali bez supruga Marka Gobeljića, koji je bio sprečen da prisustvuje ovom događaju. Iako je kupio avionsku kartu i planirao dolazak iz Atine, u poslednji čas je iskrsla fudbalska utakmica zbog koje je, iz karantina, preko video poziva pratio ćerkin rodjendan.

Foto: Instagram

 

Mala Katja je izgledala kao princeza, najpre u belom kompletiću, a kasnije u balskoj haljini koju je obukla malo pre nego što je oduvala dve svećice na slavljeničkoj torti.

Foto: Instagram

 

- Jako sam emotivna od kada sam se probudila. Ne mogu da verujem da su već proletele dve godine, a kao da sam je juče rodila. Marko mi je mnogo nedostajao, iako smo ceo dan na vezi i na video pozivu, ali verujem da je njemu mnogo teže, jer za razliku od mene koja sam s Katjom, on je tamo sam- rekla je Kaća za Informer.

Foto: Instagram

 

Proslavi u igraonici prisustvovali su Markovi bivši saigrači iz Crvene zvezde, njihove supruge i deca, sinovi Radiše Trajkovića Đanija sa suprugama i decom, voditeljka Pinka Tijana Stoisavljević, pevačica Jelena Kostov, pevac Uroš Živković, Snežana Borjan i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija