• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.12.2023

14:09

Marija kao svetske zvezde! Ove poznate ličnosti dobile su dete preko surogat majki

informer/reuters

Estrada

Marija kao svetske zvezde! Ove poznate ličnosti dobile su dete preko surogat majki

Podeli vest

Juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Marija Šerifović uz pomoć surogat majke dobila bebu, a mnoge slavne ličnosti su se na isti način ostvarile kao roditelji.

Kim Kardašijan

Kim je nakon trudnoće sa ćerkom Nort imala problem sa matericom, zbog čega nije mogla ponovo da zatrudni. S obzirom na to da ona i njen tadašnji suprug Kanje Vest nisu želeli da imaju samo dvoje dece, pokušali su da ostvare svoju veliku životnu želju na drugi način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Treće i četvrto dete, odnosno ćerku Čikago i sina Psalma, dobili su uz pomoć surogat majke.

Sara Džesika Parker

Sara i njen suprug Metju Broderik su takođe uspeli da se ostvare kao roditelji na isti način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Njih dvoje su godinama pokušavali da dobiju dete, međutim, nije bilo drugog načina osim da se obrate lekarima i da putem surogat majčinstva dobiju bliznakinje.

Amber Herd

Amber, u trenutku kada je odlučila da zatrudni, nije imala partnera, ali je želela da postane majka. Međutim, glumica je saznala da sama ne može da iznese trudnoću, zbog čega joj je pored donora sperme bila potrebna i surogat majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

- Pre četiri godine odlučila sam da imam dete i želela sam da to bude pod mojim uslovima. Sada cenim koliko je radikalno za nas kao žene da razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naše sudbine na ovaj način. Nadam se da ćemo doći do tačke u kojoj je normalizovano da ne morate da imate prsten da biste imali dete.

Šuškalo se da je donor bio južnoafričko-američki milijarder Ilon Mask, ali on i Amber nikada nisu potvrdili ovu informaciju.

Nikol Kidman

Kantri zvezda Kit Urban i njegova supruga, glumica Nikol Kidman dobili su drugu ćerku uz pomoć surogat majke.

Poznato je da je glumica u prošlosti imala problem da uopšte i ostane u drugom stanju, te je tako i izgubila bebu sa prvim suprugom Tomom Kruzom, sa kojim je usvojila dvoje dece.

Međutim, ostvarila se kao biološka majka majka dve devojčice, Rouzi i Fejt.

Paris Hilton

Paris je samo nekoliko meseci nakon što je obavestila javnost da je postala majka dečaka, iznenadila vešću da je dobila i devojčicu - u oba slučaja uz pomoć surogat majke. Ali, njen razlog je iznenadio mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Naime, Paris se plašila trudnoće i porođaja. 

- Mnogo želim porodicu, ali se plašim... Porođaj i smrt su dve stvari koje me najviše plaše - rekla je ona jednom prilikom.

Ona i njen suprug Karter Reum su biološki roditelji deteta, ali ga je ipak nosila druga žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija