• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

17.12.2023

19:30

"Rasta kad je bezobrazan ide objava na Instagramu": Ana Nikolić o odnosu s reperom, progovorila i o novom albumu i ćerki Tari

instagram

Estrada

"Rasta kad je bezobrazan ide objava na Instagramu": Ana Nikolić o odnosu s reperom, progovorila i o novom albumu i ćerki Tari

Podeli vest

Ana Nikolić, posle duže vremena, gostovala je u jednoj emisiji i govorila o odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, kao i o ćerki Tari, ali i o planovima u Novoj godini.

Ana je najpre govorila o novom albumu koji priprema:

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Ja sam nikad bolje. Tara me čeka u studiju, ona je sada kao moj privezak, u toj je fazi. Kao da idem na put oko sveta, a ne da idem na glasanje, govori mi: ''Mama, ne ostavljaj me...''. Danijel Pavlović me je zvao, pa onda Rale, neka žena nepoznata, a biće sada jako poznata. Marina i dalje upravlja brodom, kao da je njen duh još tu. Posle svih skandala od mojih saradnikai nesaradnika nisam imala nikavu želju ni za čim. Bog uvek ima bolje planove... - kazala je Ana u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala da priželjkuje ljubav:

Foto: Informer

 

 

- Nažalost, nisam se zaljubila. Stvarno je krajnje vreme da se zaljubim. Samoću možemo da shvatimo i kao usamljenost i slobodu, malo sam dugo slobodna, ja bih da me neko veže... Nemam ni simpatiju, ali bih volela u sledećoj godini da mi se desi... I Tara mi je dala predlog da nađem dečka. Moj broj nema niko, a ja kao moja baba koristim sms poruke - poručila je Ana i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja. Mi smo uvek u istim, normalnim odnosima, imamo dete i to tako treba. Ja nisam imala oca, pustila sam da bude kako Stefan i Tara žele. Nekad kad je on bezobrazan ide na fid (ide objava na Instagramu), a onda malo sklonim fid i tako... Arenu smo preskočili, sledeće godine Ušće - otkriva Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija