• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Dimitrijević

18.12.2023

13:07

Prvo oglašavanje bivše supruge Nenada Aleksića Ša! Ivana konačno progovorila: "Sam je predložio podelu imovine, neka me predstavlja kao lošu"

Informer

Estrada

Prvo oglašavanje bivše supruge Nenada Aleksića Ša! Ivana konačno progovorila: "Sam je predložio podelu imovine, neka me predstavlja kao lošu"

Podeli vest

Ivana Sirković, prva supruga Nenada Aleksića Ša, doživela je užasne trenutke tokom njegovog učešća u "Zadruzi ", ali tada nije želala da govori o razvodu od repera. Ona se danas oglasila i prvi put javno govorila o njegovoj prevari, razvodu, ali i odnosu s Vladimirom Tomovićem.

Ivana, koju smo zatekli na snimanju spota "Magla benda" gde će ona imati glavnu ulogu, pristala je da odgovara na teška pitanja vezana za prošlost sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je najpre kazala kako se oseća u ulozi manekenke:

Foto: Informer

 

 

- Imam tremu, ali nije kao da sam javna ličnost, pa ne vidim smisao za sve ovo. Imam naznake šta bi trebalo da radim u spotu. Bila sam u spotu bivšeg muža, ali mi ovo ne evocira uspomene - kazala je Ivana koju smo pitali da li je ispratila novu dramu bivšeg muža koji je sada ponovo pred razvodom sa Vanjom Aleksić zbog veze sa Mionom Jovanović u "Eliti 7":

- Nisam ispratila, ne gledam "Elitu". Nema potrebe. To više nije moja briga, ne gledam rijaliti - kazala je Ivana koja je ipak želela da prokomentariše razvod od repera koji je tada tvrdio da joj je prepisao stan, kao i da mu je ona 'debelo' naplatila prevaru:

- Hvala ti što si me to pitala, ne znam da li je njega iko pitao. Mi smo se razveli sporazumno, a znate kako to ide, moram da pristanem i ja i on na sve uslove. Nije slagao o tome kako smo se podelili. Ali on je pristao, čak je to bio njegov predlog kako da podelimo imovinu - kazala je Ivana i prvi put u javnosti obelodanila istinu o razvodu od Ša.

Na pitanje da li misli da će se njen bivši suprug skrasiti pored neke žene, Ivana je imala kratak odgovor:

- Ja ću samo reći da to nije osoba za koju sam ja bila udata.

S obzirom na to da se nije oglašavala skoro dve godine od prevari i razvodu od Nenada Aleksića, Ivana je sada priznala zbog čega je ćutala:

- Zbog sebe, lakše mi je bilo tako, nije bilo potrebe za tim stvarima. Ja sam prolazila kroz period... Znate kako izgleda razvod, nije bilo potrebe da otvaramo Pandorinu kutiju. Imali smo neki život, to je prošlo.

Ivana je teško podnela sve što se dogodilo, ali je imala ljude koji su joj bili velika podrška:

- Imala sam težak period, pomogli su mi porodica, prijatelji, svi ti ljudi su i dalje oko mene.

Foto: Informer

 

 

Veliku pažnju privuklo je njeno zbližavanje sa rijaliti uečsnikom Vladimirom Tomovićem, a ona je sada priznala u kakvim su odnosima:

- Vladimir mi je bio podrška, ali nismo u kontaktu. Oni su divna porodica, divni ljudi. Ja imam sve najlepše da kažem o Vladimiru i celoj njegovoj porodici - kazala je, a na pitanje kakva je bila priroda njihovog odnosa, Ivana je samo kratko kazala:

- Završio se.

Podršku tokom teških trenutaka, Ivani je pružila i Kristina Kija Kockar koja je doživela sličnu sudbinu, a bivša supruga poznatog repera sada je otkrila kako se slaže s njom:

- Sa Kijom sam super, nju znam i pre rijalitija jer je imala duet sa Nenadom - izjavila je Ivana koja tvrdi da je sama:
- Nisam zaljubljena ali sam mirna, zadovoljna i srećna. Salon sam zatovrila jer sam prešla na drugu lokaciju da se sklonim sa Novog Beograda, ali je taj lokal ostao u mom vlasništvu. Možda sam tu napravila grešku jer sam prešla u skroz drugi deo grada i onda da totalno ne bih otišla u sunovrat zatvorila sam salon. Ne znam da li ću ubuduće pokretati neki novi biznis. 

Foto: Informer

 

 

Ivana je priznala da je dobijala ponude da uđe u rijaliti:

- Dobijala sam pozive da uđem u svaku "Zadrugu", a sada za "Elitu" nisam. Ne bih ni ušla. 
Ušla sam u rijaliti kada je imao aferu sa Dratganom Mitar da ga opametim, ali nisam ušla kada je imao aferu sa Tarom jer je dovoljno jednom. Bila bih smešna da ponovo ulazim da odraslog čoveka učim kako treba da se ponaša u braku. Nikada nikome ne bih to poželela -
kazala je ona i dodala da više neće biti toliko tolerantna u odnosima s muškarcima: 
- Brak sa Nenadom me je naučio da nikada više neću imati toliko živaca za nekoga. 

Ivana koja je vratila svoje devojačko prezime Sirković ima planove za predstojeći period, a sada je otkrila i koje: 
- Trebalo je da putujem ya Novu godinu, ali to se izjalovilo. Videćemo ima još vremena do dočeka pa možda se nešto i organiyujem. Ako i ostanem kod kuće ništa strašno. U 2024. godini želim da budem srećna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija