• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

19.12.2023

10:20

Ana Sević napravila haos u stanu: Pevačica počela da kiti jelku, pa sve krenulo po zlu

e-stock

Estrada

Ana Sević napravila haos u stanu: Pevačica počela da kiti jelku, pa sve krenulo po zlu

Podeli vest

S obzirom na to da se bliže novogodišnji praznici, Ana Sević odlučila je da ove godine na vreme okiti jelku, ali je tom prilikom u stanu napravila haos.

Sevićeva je kupila, takozvanu, belu jelku koju je otvorila nasred stana i tada je došlo do pravog haosa. Reč je o najobičnijoj veštačkoj jelki koja je posuta belim stiroporom, a koji otpada dok se drvo montira. Ana to nije znala pa je napravila lom i pre samog početka kićenja jelke. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Pevačicin stan bio je sav beo od ostataka koji su otpadali s jelke, a ona je odlučila da je ovo poslednji put da se ovako prevari:

- Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine... Ovo je horor, a nisam još ni počela - napisala je Ana na svom Instagram profilu uz fotografiju jelke.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Podsetimo, Ana živi u luksuznoj delu Beograda, na Vračaru, sa suprugom Danijelom, i troje dece, dve devojčice i dečak. Ana je jednom prilikom pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen dok su radovi još bili u toku, a prizor je oduševio sve, obzirom da mnogi o tome maštaju.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija