• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

19.12.2023

18:55

Jelena Karleuša trpi stravične bolove, otežano pomera vrat: Potražila pomoć stručnjaka, ali je imala jedan uslov (VIDEO)

Informer

Estrada

Jelena Karleuša trpi stravične bolove, otežano pomera vrat: Potražila pomoć stručnjaka, ali je imala jedan uslov (VIDEO)

Podeli vest

Muzička zvezda se putem Instagrama svojim pratiocima, kojih ima više od dva miliona, požalila na probleme sa vratom.

O Jeleni Karleuši nakon ekskluzivnog intervjua koji je dala Draganu J. Vučićeviću ne prestaje da se govori, a ona se sada oglasila, ali drugim, manje lepim povodom.

Naime, muzička zvezda se svom, višemilionskom auditorijumu, požalila na probleme sa vratom, sa kojima se susreće zbog udomljenog ljubimca.

- Evo, dok se sunčamo moj 'kikiriki' i ja, jedno pitanje za sve vas. Da li znate nekog dobrog kiropraktičara jer ja mnogo nosim ovog malog (Alfu, psa), koji ima preko 20 kilograma, a ja, očigledno, ne znam da postoji tehnika nošenja, neki čučanj, dizanja, spuštanja? Jako me boli vrat. Treba mi da me 'iskrcka'. Ali, neću ono 'rrrr', pa da ostanem invalid. Toga se plašim. Znači, neki dobar, ali nežno, bez naglih pokreta! Treba mi kiropraktičar i za njega, pošto mislim da i njega boli od lošeg položaja zbog šapica. Nemojte mi slati strance, to me ne interesuje, nego nekog našeg, dobrog - poručila je JK. 

Podsetimo, Jelena Karleuša bila je gost Informerovog podkasta u kojem je govorila o sijaset kontroverznih tema, pa su tako naši gledaoci imali priliku da čuju detalje vezane za pevačicinu vezu sa Zoranom Davidovićem Ćandom, sve o razvodu od Bojana Karića, ali i aferi koja ju je koštala srećnog braka sa Duškom Tošićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija