• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

20.12.2023

15:21

Ceca golišava, a Marijana i rukavice stavila: Najnovija fotografija dve drugarice oduševila pratioce, priča o njihovom prijateljstvu nikad emotivnija

Informer/društvene mreže

Estrada

Ceca golišava, a Marijana i rukavice stavila: Najnovija fotografija dve drugarice oduševila pratioce, priča o njihovom prijateljstvu nikad emotivnija

Podeli vest

Ceca Ražnatović sinoć je proslavila Nikoljdan, a već godinama obavezna gošća na svim pevačicinim slavljima je Marijana Mateus koja je i ovoga puta bila deo lepih trenutaka folk zvezde.

Iako je sinoć uživala u društvu mnogobrojnih prijatelja i članova porodice, Ceca je objavila fotografiju samo s Marijanom za koju je jednom prilikom objasnila koliko joj znači.

Na najnovijoj fotografiji, Ceca je u majici na bretele, dok je Marijana sva u crnom uz rukavice iste boje. Pevačica je uz ovu fotografiju stavila i opis:

- Moja najdraža Marijana Mateus.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Njih dve zbližile su se tokom najtežih trenutaka za folk zvezdu kada je 2016. godine bila u kućnom pritvoru.

A Mateusova je jednom prilikom otkrila i kako su se Ceca i ona upoznale:

- Možda ljudi misle da smo se upoznale na koncertu nekom, ali upoznale smo se u školi. Moja ćerka je godinu dana živela u Srbiji i išla je sa Veljkom u školu. Nikada neću zaboraviti kada sam Cecu prvi put videla na roditeljskom - kazala je Marijana Mateus.

Foto: Instagram prntscreen/marijanamateus

 

 

A Ceca je tada ispričala i koliko joj je značilo Marijanino prijateljstvo u momentima kada joj je bilo najteže:

- Od tada datira prijateljstvo, i u dobru i u zlu. Znate svi period kada sam ja bila kod kuće, malo duže, Marijana je tada češće dolazila u Beograd i nijednom nije propustila da ne svrati da me vidi. Svaki put bi došla sa punim rukama poklona i to su prijatelji koji se nikada ne zaboravljaju. Mojoj deci bi uvek donosila razne poklone da ih oraspoloži - ispričala je Ceca.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Marijana, koja inače živi i radi u Londonu, ugostila je Cecu nekoliko puta, a Ražnatovićeva ističe da joj je svaki put kod Mateusove u gostima provela fantastično.

- Kad god da sam bila kod Marijane u Londonu, vodila me je na najluksuznija mesta gde sve svetske face izlaze. Najbolje kreacije koje sam imala bile su preko Marijane - kaže Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija