• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.M./I.G.

20.12.2023

18:31

Jelena progovorila o reakcijama supruga i okoline  nakon podkasta na Informer TV: "Očekujem tužbu od Duška, Bojan se nije oglasio, ovo je samo delić mog života" (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

Jelena progovorila o reakcijama supruga i okoline nakon podkasta na Informer TV: "Očekujem tužbu od Duška, Bojan se nije oglasio, ovo je samo delić mog života" (VIDEO)

Podeli vest

Već danima se priča o podkastu na Informer TV u kome je Jelena Karleuša iznela manje poznate detalje iz privatnog života, a pevačica je sada otkrila kako je reagovala njena porodica i okolina.

Jelena je tokom razgovora sa pripadnicima sedme sile istakla da se porodica Karić nije oglasila, ali i da je ne bi iznenadilo da joj još uvek zakoniti suprug Duško Tošić pošalje tužbu. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Bojan se nije oglasio nakon podkasta. Duško nema komentar. Čekam neku tužbu, možda se advokat oglasi. Reakcije su bile jako pozitivne. Ne znam šta mi je bilo, verovatno zbog zatvorenog prostora iz mene je izašlo sve ono što se godinama taložilo. Mislim da je to u jednom momentu i bilo potrebno. Doživela sam veliki stres. Nisam sigurna šta je toliko trigirovalo ljude i šta im se toliko dopalo. Mnogi su plakali i kažu da su promenili mišljenje o meni - istakla je pop diva, pa nastavila: 

- Doživljavali su me kao jednu jaku, agresivnu ženu. Sada su videli da imam i tu nežnu stranu. Nisam pogledala podkast i neću pogledati jer bih se vraćala na stresan period života.

Foto: Zoran Sinko

 

Jelena je otkrila šta joj je tokom gostovanja u emisiji bilo najstresnije: 

- Ne mogu da se odlučim. Verujte mi nisam zagrebala ni deset posto svega onoga što jeste moj život. Sa druge strane smatram da nije pametno pokazati da je neko ranjiv i emotivan u ovom poslu jer tako postajete laka meta. Ono što ste čuli je puko grebanje po mom životu. Mnogo sam podnela, izgleda da sam veoma jaka žena. 

Ostatak intervjua poslušatje u videu ispod: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija