• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.12.2023

19:06

"Ja bih volela da se pojavi neko": Melina Džinović objavom začudila sve, priznala da želi novog muškarca?! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

"Ja bih volela da se pojavi neko": Melina Džinović objavom začudila sve, priznala da želi novog muškarca?! (VIDEO)

Podeli vest

Melina je objavila stori na svom Instagram profilu, koji se odnosi na muškarce, a njena objava je iznenadila sve.

Supruga pevača Harisa Džinovića, modna kreatorka Melina Džinović iznenadila je brojne pratioce novom objavom na svom Instagram profilu. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Naime, ona je objavila jedan citat koji je Sanja Marinković ispričala u svojoj emisiji, a koji se tiče muškaraca. 

- Uvek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način - kazala je Marinkovićeva, a čije je reči Melina Džinović podelila na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Haris je nedavno ispričao, da on voli da mu sve bude cakum pakum sređeno, a to je šokiralo njegovu sadašnju suprugu Melinu, kada su tek počeli da se zabavljaju.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - tvrdio je nedavno Džinović.

Foto: ATA Images

 

On dodaje da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu. 

- U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pevača. Nije pevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmenilo - rekao je pevač. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija