• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.12.2023

23:41

Prvo oglašavanje Duška Tošića nakon Karleušine ispovesti za Informer: Dok Jelena sedi kod kuće, evo šta radi fudbaler

Informer/ATA images

Estrada

Prvo oglašavanje Duška Tošića nakon Karleušine ispovesti za Informer: Dok Jelena sedi kod kuće, evo šta radi fudbaler

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je u emisiji "Informer podkast" pričala o još uvek zakonitom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću, koji se danas oglasio iz Beča.

Naime, Karleuša je otkrila da još uvek voli Duška iako je sigurna da on nju ne voli, a kada su je novinari pitali kako je reagovao nakon što je čuo njenu ispovest rekla je da ništa nije komentarisao i dodala: 

Foto: Insider

 

Čekam tužbu advokata, možda će njegov advokat da se oglasi, on to voli.

Svi i dalje pričaju o emisiji, ali Tošić po svemu sudeći ne želi da komentariše ovu temu, što ne čudi s obzirom na to da uživa u lepotama Beča.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Fudbaler je na svom Instagram profilu objavio magičan prizor sa ulica prestonice Austrije i pokazao kako uživa u prazničnoj atmosferi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija