• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.12.2023

23:23

"To je dobar znak": Jelena uporedila Slobu i sebe sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem, zbog ovoga je sigurna da će njihov brak biti dugovečan

Informer/društvene mreže

Estrada

"To je dobar znak": Jelena uporedila Slobu i sebe sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem, zbog ovoga je sigurna da će njihov brak biti dugovečan

Podeli vest

Jelena Radanović uporedila je svoju i Slobinu ljubav sa ljubavlju Milene Dravić i Dragana Nikolića i priznala kako su se pevač i ona oba puta venčali pred njegov nastup.

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović prošle godine izgovorili su najpre sudbonosno "da" pred Bogom, a nekoliko meseci kasnije venčali su se i u opštini.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Jelena je aktivna na svom Instagram profilu gde redovno objavljuje slike i snimke iz privatnog života, a neretko javno izjavi ljubav svom suprugu. 

Ona je sada, Slobinu i svoju ljubav uporedila sa ljubavlju glumačkog para Milene Dravić i Dragana Nikolića. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se u pauzi snimanja filma, ostali su zajedno ceo život... Sloba i ja oba puta pred njegov nastup... To je dobar znak rekla bih - napisala je Jelena na svom storiju na Instagramu.

Podsetimo, glumački par Dragan Nikolić i Milena Dravić bili su jedan od najlepših parova SFRJ i do dan-danas su ostali simbol velike ljubavi kojoj svi treba da težimo. Milena je tada na Gagu ostavila najjači utisak zbog prirodnog stava i neposrednosti, a nedugo potom su odlučili da započnu zajednički život.

Foto: Foto: Branko Pantelić/Tanjug

 

Njihovo venčanje je bilo spontano, bez pompe, venčanice, a njihov brak trajao 45 godina.

- Snimali smo u Zvezdarskoj šumi, dramu Duška Radovića "Kako su se volele dve budale". Kad nam je reditelj Aca Đorđević dao slobodno vreme za ručak, Dragan i ja smo skoknuli do opštine Vračar da se venčamo. Tako je bilo, venčali smo smo se u pauzi za ručak - ispričala je jednom prilikom Milena, a prenosi "Glossy".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija