• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.12.2023

09:11

Napadnut Ivan Fece Firči: Oglasio se muzičar nakon incidenta

ATAIMAGES

Estrada

Napadnut Ivan Fece Firči: Oglasio se muzičar nakon incidenta

Podeli vest

Ivan Fece Firči napadnut je u Novom Sadu u kojem živi.

Povodom nemilog događaja oglasio se i poznati muzičar.

- On je bukvalno urlao. Vređao me je, psovao, govorio 'Treba te ubiti, đubre mađarsko'. Potom je počeo da lupa po automobilu, da ga oštećuje, polomio je far - priča Fece i dodaje da se potom taj čovek udaljio, pa kada je Fece izašao iz automobila da pogleda kakva je šteta načinjena, čovek se opet vratio i fizički nasrnuo na njega, pokušavajući da ga obori.

- Potom su se pojavila tri muškarca koji su dobronamerno pitali šta se dešava, pa se napadač udaljio. Onda su mi oni rekli da će mi platiti ako ne budem zvao policiju. Ja sam rekao da nije odštampano toliko para zbog kojih bih prećutao napad. Potom sam pozvao policiju, koja je došla i privela napadača, a on je u lisicama i dalje nastavljao da psuje mene, ali i policajce, na koje je počeo fizički da nasrće - ispričao je Fece za Betu, a zatim zaključio:

Foto: ATAIMAGES

 

- Rekao sam im: "Nije važno, ali da stvar bude potuno apsurdna, ja uopšte nisam Mađar". Moji roditelji su iz toliko mešovitih brakova da nema dominantne nacionalnosti. Bio sam sretan dok sam u Jugoslaviji mogao da se po nacionalnosti osećam kao Jugosloven.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija