• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

25.12.2023

11:25

Jami žestoko udarila na Barbaru Bobak: "Da bih ti spomenula ime moraš to da zaslužiš"

Informer/shutterstock

Estrada

Jami žestoko udarila na Barbaru Bobak: "Da bih ti spomenula ime moraš to da zaslužiš"

Podeli vest

Nedavno je u jednoj emisiji pevačica Jasna Milenković Jami isprozivala mlađe kolege koji obrađuju pesme starijih kolega.

Kako je Jami komentarisala, sve je upućivalo na to da se sve navodno odnosi na Barbaru Bobak. Jami je rekla kako joj se ne sviđa što se "kradu" njene stare pesme, ali i pesme drugih kolega.

 

Međutim, sada je Jasna Milenković prokomentarisala "tihi rat" između nje i Barbare.

- Ja ne ratujem sa decom. Stvarno mislim da bi to bilo malo ponižavajuće. Sve što kažem u životu, ja stojim iza toga i nikada u životu nisam prozvala nikoga. Svako se našao sam. Ja ničije ime ne pravim i ne spominjem, niti kad je reklama, niti kad je antireklama, jer sve je to reklama u stvari - izjavila je Jami, pa dodala:

- Da bih nečije ime spomenula, neko mora da to zasluži. Prema tome, oni koji su spominjali bilo koje ime uz moje, verovatno imaju interes zašto su to radili. Verovatno je to onako dobro i njima donelo. Mene apsolutno to ne interesuje. Od kad znam za sebe, nikoga prozvala nisam, svako zna šta radi i da li je ispravno ili nije. Ja samo stojim iza svojih postupaka. Moj život je takav da nemam vremena, da se bavim sobom, a ne drugima. Tako da nikada nisam, niti preko drugih muškaraca, niti preko tuđih onih stvari napravila karijeru, a ni nastavila karijeru i bila sam dovoljna stvarno sama sebi. Mnogima sam ja i te kako dala vetar u leđa i pomogla da naprave ime. Iza ove Jami stoji Jasna Milenković koju obožavam i tako će biti i dalje - rekla je Jami za Kurir TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija