• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A. S./S. K.

29.12.2023

11:59

Biković već traži dadilju za sina, verenica broji sitno do porođaja!

Printscreen Instagram/bikovic

Estrada

Biković već traži dadilju za sina, verenica broji sitno do porođaja!

Podeli vest

Miloš Biković se raspituje kod drugara sa klase za dadilju za svog sina, kojeg očekuje u januaru sa verenicom Ivanom Malić!

Ovo je za Informer otkrio glumac Stojan Đorđević, koji je 2007. upisao Fakultet dramskih umetnosti sa Bikovićem, a u njihovoj klasi su i Nina Janković, Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin i Miodrag Radonjić.

Foto: Miloš Rafailović

Miloš Biković sa verenicom

Svi oni druže se i danas i često savetuju jedne druge oko raznih stvari. Stojan kaže da je s Bikovićem često u kontaktu i da se njegov drug uveliko raspituje oko dece, jer će uskoro i sam postati roditelj.

- Cela klasa, nas 12 se i dalje družimo i čujemo, ali to tek kada nam dozvole vreme i obaveze, tačnije kada nam dozvole deca, jer smo većinom već roditelji. Biković nas je skoro pitao nešto oko dadilja i kako to sve funkcioniše... Međutim, svaki roditelj, kada dobije dete, shvati da, koji god savet je dobio, može da ga baci u vodu jer mora sam da prođe kroz ceo proces. Tako će i Miloš - kaže Stojan za Informer.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanovic

Stojan Đorđević

Bikovićev kolega i prijatelj Miodrag Radonjić kaže da njihova klasa ima grupu na Vajberu, gde se često dopisuju.

- Mi u toj grupi pišemo o premijerama koje imamo, dogovaramo se za zajednička putovanja, ali pričamo i o porodici - rekao je jednom prilikom čuveni Baća za Informer.

Miloš Biković neretko priča da su mu klasići najbolji prijatelji i da je ponosan što ima takve ljude oko sebe. On često na društvenim mrežama deli zajedničke fotografije s njima.
"Znate seriju 'Prijatelji'? E otprilike tako funkcionišem sa svojim klasićima. Oni su moji ljudi, izvor radosti, smeha i zvezdanog praha", napisao je nedavno Biković pored fotografije s prijateljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

On je nedavno u intervjuu za Informer rekao da ne zna šta ga čeka kao roditelja, ali da će mu dete sigurno promeniti život.
- Rođenje deteta jeste jedan od najvažnijih momenata u mom životu. Verujem da će se mnogo toga promeniti, ali iskreno, ne znam šta me tačno čeka - rekao je glumac.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija