• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

17:20

"Želim da nađem partnera svog života": Katarina Odalović u božićnom intervjuu za Informer o privatnom životu, problemima i planovima (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"Želim da nađem partnera svog života": Katarina Odalović u božićnom intervjuu za Informer o privatnom životu, problemima i planovima (VIDEO)

Podeli vest

Poznato lice televizije Informer, Katarina Odalović, u redakciji jutarnjeg programa poznata je kao odvažna i veoma vredna dama i mama troje dece, a u božičnom intervjuu priznala je da i ona ima probleme, vodi borbe i žarko želi nekoliko stvari.

Kako ti je u Informeru?

- Smatram da čovek treba da radi ono što voli i tada ti ništa nije teško i onda kada gledaš na posao kao na hobi, onda ti u stvari ne ideš na posao da radiš, već da uživaš. Mi gore u redakciji sa "Info jutra" smo kao jedna porodica i uvek je duhovito. Uvek se šalimo na račun kolegijuma, kada bi se gore snimao mislim da bi prešli šer koji Vučko pravi dole u emisiji "Kolegijum". Zaista sam zadovoljna.

Foto: Masha Bandjur

 

Deluje zanimljivo u redakciji, da li možeš neku anegdotu s posla da nam ispričaš?

- Na primer, u kancelariji imamo više vrata, ali su zaključana sva sem jednih, i ako se ta zaključaju može da se desi da sutra ulazimo u kancelariju kroz prozor na treći sprat. Svi znate da imamo mačku i ona kada hoće da se skloni od gužve dođe gore, tako da, bolje da vam ne pričam kakve sve situacije imamo gore sa njom. 

Da li si zagovornik filozofije "Nikad ne reci nikad", ili razmišljaš drugačije?

- Nikada ne koristim tu frazu, čak ni kada ostavljam cigarete. Sad šalu na stranu, pošto svi znate da sam razvedena, pa kada me pitaju da li ću se još udavati, ja uvek kažem: "Nikad ne reci nikada". Prosto ti ne znaš kojim stazama ovaj život vodi. 

Foto: Masha Bandjur

 

Kako uspevaš da izbalansiraš poslovni i privatni život?

- Isključivo uz pomoć svojih roditelja i brata kada je u zemlji. Imam veliku podršku porodice, ne samo sada kada imam decu, već i tokom studija. Svirala sam klavir, išla u baletsku školu, završavala fakultet i igrala u pozorištu. Moj život je uvek bio dinamičan. Drugarica mi često kaže da ono što se meni u jednom danu desi, njoj se ne desi za pet godina i navikla sam na taj ubrzani tempo. Najverovatnije mi se sve to dešava jer su mi roditelji oduvek davali vetar u leđa. Na primer, kada imam snimanja, kao danas, oni su sa mojom decom i rade domaći zadatak ako ja ne stignem. Uvek govorim da je porodica osnova svega.

Kakvi su ti planovi za sledeću godinu?

- Da nađem partnera svog života. Što se tiče posla volela bih da imam jedan politički tok-šou, to mi je želja. To sam pisala i Deda Mrazu. Pre svega želim da su mi svi zdravi i da ja budem zdrava. I volela bih da me brat pozove kod sebe na Bali (smeh). 

Foto: Masha Bandjur

 

Kako posao utiče na tvoju privatnost?

- Mislim da se ovaj posao najviše odražava na našu decu, to znaju Ksenija i Ana koje rade sa mnom Jutarnji program. Mnogo je teško kada dođeš umoran s posla da radiš domaći. Stvarno ti treba koncentracija, a neki put ni ja ne razumem zadatke iz drugog razreda. Onda tražim rešenja po internetu. Ne mogu da verujem šta ova deca uče ili sam ja to sve zaboravila. 

Da li si stroga majka i da li su tvoja deca razmažena?

- Nisam mirna i staložena osoba, vičem to je svakako. Moje ćerke su razmažene i ja radim na tome da budu razmažene, jer ko će ih razmaziti ako ne mi - roditelji. Nikada ne znaš sa kim će nekada da završe i kakav će im život biti, pa bar dok su kod nas u domu da im bude sve lepo i one to dobro koriste, pogotovo ova najmlađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Posle zdravstvenih problema nakon druge trudnoće, naučila sam šta je najvažnije": Ksenija Bujišić u intervjuu za Informer o majčinstvu, željama i praznicima
Estrada

"Posle zdravstvenih problema nakon druge trudnoće, naučila sam šta je najvažnije": Ksenija Bujišić u intervjuu za Informer o majčinstvu, željama i praznicima

Poznata voditeljka Ksenija Bujišić od prvog dana je lice Informer televizije i prelazak na ovo radno mesto u 2023. godini doživljava kao prekretnicu u profesionalnoj karijeri. Ksenija u Novoj godini priželjkuje dalji uspeh, ali pre svega želi zdravlje jer je na sopstvenom primeru naučila da je to najvažnije.

31.12.2023

13:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?
Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

30.06.2024

18:55

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija