• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

31.12.2023

09:17

"Jeleni sam sve rekla uživo, a Ceca mi je pokazala šta misli": Aleksandra Prijović progovorila o koleginicama, pa obelodanila da želi još dece

instagram/informer

Estrada

"Jeleni sam sve rekla uživo, a Ceca mi je pokazala šta misli": Aleksandra Prijović progovorila o koleginicama, pa obelodanila da želi još dece

Podeli vest

Aleksandra Prijović ovu godinu verovatno će pamtiti po ogromnom broju napunjenih hala širom regiona, ali i situacijama sa koleginicama Jelenom Karleušom i Svetlanom Cecom Ražnatović s kojima je bilo dinamično. Iako su u jednom trenutku bile u lošim odnosima, Jelena i Aleksandra su nesporazume rešile susretom.

Aleksnadra je sada govorila o svoje dve popularne koleginice, ali i o želji da dobije još jedno dete. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ona je najpre govorila o nastupima u prazničnom periodu, te priznala da je odmarala nekoliko dana, a da će za Novu godinu raditi punom parom:

- Pa, kao što znate, ja uvek radim i dan pre, i Novu godinu, i dan posle, ali zajedno smo tokom dana. Par dana pre uvek kupim poklone jer nemam vremena posle. Spavaću sutra i prekosutra da bih bila odmorna, ali uvek gledam da kupim nešto što znam da su pominjali poslednjih dana da im treba - rekla je ona.

Foto: Live Production

 

 

Prija je otkrila i da li je svesna svog uspeha.

- Ja se uvek rado prisećam tih početaka. Mora da postoji taj neki put, a ja sam na svoj ponosna i hvala Bogu, isplatilo se sve ono što sam godinama radila i u šta sam verovala - dodala je Aleksandra.

Foto: Miloš Miletić

 

 

Potom, Prijovićeva se osvrnula i na susret sa Jelenom Karleušom.

- Pa ja sam to već prokomentarisala. Uvek je pozdravim kad se sretnem, to je tako već godinama unazad - istakla je ona.

Mnogi kažu da je Prija naslednica Cece Ražnatović, a ona je dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Ja nju mnogo volim. Mislim da svi dobro znaju koliko ja nju poštujem, i kolika mi je podrška svih ovih godina. Ona je svojim odlaskom na moje koncerte sve pokazala - istakla je ona, pa dodala da li će doći do saradnje:

- Pa to je nikad ne zna, ali ja ne volim da pričam unapred, polako. I ona radi na novim pesmama, tako da je to prioritet sada.

Karleuša je jednom prilikom Prijin uspeh okarakterisala kao dobitak sedmice na lotoou, ali da treba sve to ponoviti.

- Pa ja sam naučila nekada davno da je najteže trajati, tako su me učili stariji. Desi se ta neka pesma, meni se to dešava iz godine u godinu, i sve je išlo kako treba, ali istina je da je najteže trajati i uvek vreme pokaže - rekla je Prija.

Karleuša je takođe izjavila da je muško, Prija bi je vrtela oko malog prsta, a sada je Aleksandra prokomentarisala nju.

- Ja ne volim javno da opisujem bilo koga, neka ostane tako, ja sam njoj rekla sve uživo - istakla je ona.

Foto: Instagram prntscreen/aleksandraprijovic

 

 

Mlada zvezda je otkrila i planove za sledeću godinu:

- Pa radiću sve kao i do sada, nastavljam svoju koncertnu turneju. Pored toga ne planiram ništa za sada.

Prija je otkrrila i da sin nije sa njom, a potom i da li mu je novogodišnja želja da dobije brata ili sestru.

- Pa on je to više puta rekao, tako da naravno. Voleo bi i jedno i drugo - rekla je ona.

Za kraj Aleksnadra je otkrila i da li je ona spremna za drugo dete.

- Ja bih volela da imam što više dece svakako. Ja nikada nisam ništa ni planirala, pa neka bude spontano. Ni Akija nismo planirali, pa eto... - rekla nam je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija