• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

31.12.2023

15:36

Garderober ove pevačice vredi kao pet stanova u Beogradu: Didi J otkrila da poseduje komade koji prelaze cenu od 100.000 evra

Miloš Rafailović

Estrada

Garderober ove pevačice vredi kao pet stanova u Beogradu: Didi J otkrila da poseduje komade koji prelaze cenu od 100.000 evra

Podeli vest

Didi J otkrila da u svom garderoberu poseduje čitavo bogatstvo.

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, pravi je modni fanatik. Pevačica poseduje odevne komade koji prelaze cifru od 100.000 eva, a celokupna vrednost njenog garderobera dostiže vrednost od čak pet stanova u Beogradu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Zaista volim torbe, pre svega Birkin obožavam. Neke sam kupila, neke dobila. Neko sam ko uživa u modi i trudim se da imam što više različitih aksesoara, ali ove torbe su mi, zasad, omiljene i mislim da će tako ostati zauvek. One su moj fetiš! Što se tiče cene ovih komada, ne znam, možete da izguglate na internetu i vidite koliko koštaju. Trudim se da pratim modne trendove, a kako sam već uticajna u svetu mode, meni je potrebno da imam takvu garderobu, torbe, cipele, to je sastavni deo moje karijere - rekla je Didi koja u svom posedstvu ima torbu vrednosti od čak 200.000 evra:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Pink mi je, recimo, omiljena, imamo tu i crnu, ali pink zaista obožavam, baš sam je nedavno nosila u Njujorku. Omiljena mi je zbog kože, ali i zbog boje. To je kroko model, od prave krokodilske kože. Cene su velike, ali ja sam dosta tašni dobila i na poklon. Reklamiram razne brendove i imam dilove s kompanijama po svetu, tako da sam se ja iz Amerike u Srbiju vratila s dva kofera više. Bilo je tu i dijamanata, torbe birkin, bunde, ma svašta nešto, ali sve je to život jedne prave svetske zvezde, sve dobijam na poklon.

Dijana je zatim otkrila da joj je u ukrašavanju kuće pomagala njena naslednica:

- Moja ćerka Dajana i ja smo se baš potrudile oko kićenja. Ona mi je dosta pomogla ove godine pošto je već velika i zna sve. Bilo bi to još više, još pompeznije, ali koliko sam imala vremena, toliko sam uspela da sredim. Baš volim praznike i tako vaspitavam ćerku, da poštuje običaje i da tu tradiciju održavamo porodično - rekla je pevačica, otkrivajući da je najviše obraduju sitnice, ali i kakav poklon je spremila za svog dragog:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Mnogo volim poklone, ali volim i da poklanjam svojim najbližima. Pogotovo pred Novu godinu, trudim se da porodici i prijateljima poklonim neke velike, slatke stvari. A što se mene tiče, mene nekako najviše usreće male stvari, sitnice. Da li je to buket ili čokolada, nije bitno. Suprugu bih verovatno kupila novi automobil za Novu godinu, kod mene je uvek široko- rekla je Didi, prenosi Republika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija