• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

01.01.2024

06:20

"Situacija je komplikovana": Žena od Sultana progovorila o odnosu sa Vukom Mobom

Pedja Milosavljević

Estrada

"Situacija je komplikovana": Žena od Sultana progovorila o odnosu sa Vukom Mobom

Podeli vest

Tijana Milentijević otvorila dušu pa ispričala u kakvom je odnosu sa Vukom Mobom nakon raskida.

Pevačica Tijana Milentijević i Vuk Mob pre nekoliko meseci objavili su da su da su zajedno, da bi nedugo posle toga raskinuli. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

Tijana eM, bila je iskrena pa rekla kako stvari između njih dvoje funkcionišu, te dodala da ni ona sama ne zna na čemu je kada je u pitanju njihov odnos.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja - rekla je Tijana Milentijević za portal Srbija Danas.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija