• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

02.01.2024

07:50

"On je jedan nasmejani dečko": Marija Šerifović o sinu Mariu, priznala i kako je proteklo upoznavanje s njenim ocem

ATA Images

Estrada

"On je jedan nasmejani dečko": Marija Šerifović o sinu Mariu, priznala i kako je proteklo upoznavanje s njenim ocem

Podeli vest

Marija Šerifović u decembru prošle godine postala je majka, a sada je analizirala 2023. godinu i opisala svog sina Maria koji joj je postao centar sveta.

Marija je najpre istakla da je suludo da komentariše prošlu godinu, budući da je rođenje Maria najlepša stvar koja je mogla da joj se dogodi.

- Jesam, bilo bi suludo da uradim kapitulaciju prošle godine budući da imamo u vidu šta se desilo u decembru. Sve naspram toga, sa emotivnom aspekta je manje važno, ali su se dogodile i poslovno jako lepe stvari.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

 

 

Marija je potom otkrila i kako se snalazi u ulozi majke.

- Tako mi je prijalo što sam se sinoć naspavala. To su prvih šest spojenih sati u 29 dana - rekla nam je ona, pa otkrila kako je mali Mario:

- Predivno, nisam negde još uvek odlučila da li ću preterano u javnosti o tome pričati, ali uglavnom jedan fantastično nasmejani dečak - istakla je ona.

Poznato je da Marija ima psa, koji je veoma vezan za nju, te je mnoge zanimalo kako je on reagovao na prinovu.

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Pa bilo je malo ljubomore, ali dobro... Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva-tri dana Hak kul.

Marija je otkrila i ko joj najviše pomaže.

- U startu smo bile tu samo Verica i ja, jer sam ja donela odluku da naprosto sve svoje slobodno vreme provodim sa njim, što naravno znači da će s vremena na vreme uletati i neka druga pomoć kada moram da radim svoj posao - istakla je ona.

Mariji je mnogo njih čestitalo na detetu.

- Mnogo njih mi je čestitalo, i ja sam znala da će na Balkanu to biti dočekano megalomanski, što me nije preterano zanimalo. Uglavnom svim dobronamernim ljudima, inteligentnim stvorenjima hvala na prelepim čestitkama - poručila je ona.

Foto: ATA Images

 

 

Pevačica je potom otkrila i kako je proteko susret Maria i deke:

- Bilo je dosta emotivno.

Šerifovićeva se dotakla i posebnih želja u 2024. godini.

- Pa svima nama, danas, u ovo neko nedoba treba što više ljudskosti, strpljenja, ljubavi, zdravlja, tako da je to ono što želim svima.

Foto: ATAimages

 

 

U Zenici Marija je doživela neprijatnost kada joj je neko iz publike bacio paterade na binu.

- Meni je bilo prelepo zato što ja uvek širom otvorenog srca idem u Bosnu i Hercegovinu, tako da sa tog nekog emotivnog aspekta ne želim da dozvolim da mi taj događaj pokvati utisak o tom gradu i ljudima. Ludaka je uvek bilo, sve ih je više, i ne vidim ništa kul u tome da se interpretator gađa bilo čime, a kamoli petardama. Svima savetujem mnogo samopoštovanja, i vidim da je veliki broj ljudi to pozdravio, ima i onih koji kažu 'sram te bilo, ali ja ne želim da ostanem bez oka. Jedan deo opreme nam je izgoreo, ali ništa strašno - rekla je Marija, pa otkrila da se ovo nikada ranije nije desilo:

- Nije se nikad desilo, ali jadni ti roditelji i ta deca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija