• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Zina Al Sattaf

03.01.2024

11:06

Ivana Boom Nikolić ekskluzivno za Informer: Sa albumom ne žurim, ali vam ovo spremam do leta! (FOTO)

Teodor Srećković

Estrada

Ivana Boom Nikolić ekskluzivno za Informer: Sa albumom ne žurim, ali vam ovo spremam do leta! (FOTO)

Podeli vest

Popularna plavuša je odgovorila na sva naša pitanja i otkrila nam kada možemo da očekujemo nove pesme.

Ivana Bum Nikolić definitivno važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a u velikom prazničnom intervjuu za Informer, osvrnula se na prethodnu godinu, uspeh koji je postigla, ali je pričala i o planovima i ciljevima koje je sebi zadala u ovoj godini.

Bivša "Uraganka" nam je na samom početku otkrila da joj je prva asocijacija na Novogodišnje i Božićne praznike vreme provedeno sa porodicom:

- U praksi je to vreme kada se mnogo radi, ali me najviše raduje praznična euforija i to sto tada sebi mogu da dozvolim da okitim stan kao Las Vegas, i da u tim čarolijama dugo uživam - kaže Nikolićeva, koja će 2023. godinu pamtiti po brojnim uspešnim nastupima i koncertima.

Foto: Teodor Srećković

 

Sebi je u Novoj godini poželela da joj se uspešno ostvare projekti na kojima je prethodnih meseci vredno radila, ali i zdravlje i ljubav. Kada su u pitanju novogodišnji pokloni, jedan će zauvek pamtiti:

- Jednom prilikom sam od rođene sestre dobila globus, a poklonila mi ga je sa željom da ostvarim svoje snove, proputujem i vidim ceo svet, i upoznam što više različitih kultura.

Zanimalo nas je i kako izgleda Ivanino savršeno praznično veče?

- Svako veče provedeno sa mojim bližnjima i prijateljima je savršeno, pogotovo tokom praznika. Volim kada mogu da se opustim sa ljudima koji me vrlo dobro poznaju i koji uvek znaju kako da me nasmeju.

A kada su u pitanju praznične poslastice, zgodna pevačica ima i više nego simpatičan izbor:

- Obožavam sarmu! Stvarno, kad je u pitanju hrana najviše se njoj obradujem.

Foto: Teodor Srećković

 

Iako nije htela da nam otkrije da li je u Novogodišnjoj noći, zbog sujeverja, nosila crveni donji veš, Ivana je progovorila o trenucima u kojima su joj se dešavale nepravde, pa nam je otkrila i od strane koga:

- Od neljudi, moram priznati. Ali ne dopuštam da me to omete u bilo kom smislu i ka putu kome težim.

Pevačica bi, kaže, najradije izabrala ljubav za ceo život i decu sa tom osobom, ali, ipak, priznaje da je ona ta koja je češće ostavljala:

- Na kraju krajeva to nije ni važno, ali ako već pričamo o tome, ja sam neko koga kupuju sitnice, a na njima se najviše pada, tako da sam spremna da zbog neke stvari koja je drugome sitnica - ja izađem iz veze, jer možda su meni to jako krupne i krucijalne "sitnice".

Foto: Teodor Srećković

 

A kako atraktivna plavuša preboleva raskid?

- Pretrpam se obavezama i treningom. I da nemam puno posla u tom momentu - naći ću zanimaciju. U svakom trenutku se trudim da budem okupirana stvarima koje volim da radim, jer rad na sebi me čini srećnom i zadovoljnom u svakom trenutku.

Nismo mogli a da je ne upitamo šta se zaista dogodilo sa Džonijem Depom i da li je to bio samo marketing?

- Desilo se to da smo se zadesili u istom restoranu, u isto vreme. Slikali se, ostali u kontaktu i nakon toga organizovali da ga upoznaju i Sanja i Ksenija, i to baš na Dan zaljubljenih, gde smo pili rakiju i jeli ćevape, bilo je jako zabavno.

Foto: Teodor Srećković

 

Kada je u pitanju karijera, Nikolićeva ne želi ni na koga da se ugleda i priželjkuje da traje u svemu ovome što radi, da publika to prepozna, a baš kao i svi, tako je i Ivana pravila greške i to onda kada, kako kaže, nije slušala sebe:

- Najviše sam grešila kada nisam slušala svoj osećaj i svoju intuiciju. Smatram da samu sebe najbolje poznajem i da za sebe znam najbolje. Poslušam druge, volim da čujem savete, ali ja sam ta koja donosi sud o svemu - ispričala je popularna "Uraganka" za Informer.

Sve bih isto

Da može da vrati vreme, Ivana bi, kaže, sve isto uradila.
- Ne kajem se ni zbog čega u životu i smatram da se sve dešava onako kako treba u datom trenutku. Mislim da sam svojim putem itekako zadovoljna i zahvalna sam na tome.

Nove pesme

Kako smo načuli, pevačica priprema tri nove pesme, ali i album.
- Istina je, do leta izbacujem tri nove pesme a što se tiče albuma, polako prikupljam pesme koje bi se na njemu mogle naći. Sa tim ne želim da žurim, jer mi je najvažnije da svaka pesma ostavi poseban utisak na moju publiku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija