• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Čolić

03.01.2024

07:20

"Otac me je vratio na selo zbog droge!" Darko Lazić u Informerovom podkastu otvorio dušu o najtežem poroku (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Estrada

"Otac me je vratio na selo zbog droge!" Darko Lazić u Informerovom podkastu otvorio dušu o najtežem poroku (VIDEO)

Podeli vest

Darko Lazić bio je gost Informerovog podkasta u kojem je priznao da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme.

Nekada pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a danas folk zvezda čija biografija više podseća na život rok zvezde nego na izvođača narodne muzike, do detalja opisuje period kada se kao mlad momak proslavio zbog svog glasa i pesme, pa pominje iskušenja kojima nije odoleo.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Nakon pobede u  takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - kaže Darko i dodaje da je njegova majka to najteže podnosila.
- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.
Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objašnjava folk zvezda.
 

Katarina: Volim da me zovu "Darkova žena"


S Lazićem je u podkastu gostovala i njegova supruga Katarina, koja je naglasila da joj ne smeta što je u medijima potpisuju kao ženu Darka Lazića.
- Ne smeta mi epitet "Darkova žena". Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam?! Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima - kaže Katarina i dodaje da i sama ima zanimanje, ali da ono nije tako atraktivno kao Darkovo.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Ljudi misle da sam instruktor fitnesa jer volim da treniram, a zapravo sam grafički dizajner. Mada mogla bih sebe da nazovem i Darkovim asistentom - poentirala je ponosna supruga.

Ceo podkast u kojem je gost Darko Lazić, pogledate ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija