• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.01.2024

14:30

Beki Bekić saznao da mu se ćerka udaje dan pred venčanje: Supruga i ja smo bili šokirani

ATA Images

Estrada

Beki Bekić saznao da mu se ćerka udaje dan pred venčanje: Supruga i ja smo bili šokirani

Podeli vest

Pevač Beki Bekić uživa u skladnom braku sa suprugom Nadom više od tri decenije, a pre nekoliko godina ćerka Emilija je zatekla svoje roditelje kada im je bez ikakve najave saopštila da se udaje.

Iako ne voli da iznosi detalje iz privatnog žiovta, Beki je nedavno otkrio kako su reagovali na ovu neočekivanu situaciju.

Foto: ATA Images

 

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: "Šta radite sutra? E mi se venčavamo". Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - rekao je jednom prilikom Beki za domaće medije.

Malo ko zna da Bekijeva starija ćerka slika i prilika svog oca koja je pokrenula Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

I dok tata Beki piše i komponuje dečije pesmice, Emilija ih peva, ali uz tatinu pomoć. Kaže da, iako Beki ima 40-godišnje muzičko iskustvo, često je ona ta koja vodi muzičku priču dečijeg kanala "Beba B".

- On uživa u ovome što radi sa mnom, to je nešto potpuno novo i drugačije od onoga što je radio. Ipak, i kada pevamo, ja ga više puta vraćam, jer krene da peva trilere (smeh). Mnogo je zanimljivo i često mu se dešava. Jeste moj tata, ali je profesionalac u poslu i stvarno zna da se prešalta iz dečijeg moda u odrasli - s osmehom priča i otkriva šta se ovih dana krčka u njihovom studiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija