• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

05.01.2024

18:31

"Smetaju mi priče 'Emina našla milijardera'" Jahovićeva otkrila nepoznate detalje, pa priznala: Mustafa je zarađivao više

ATA Images

Estrada

"Smetaju mi priče 'Emina našla milijardera'" Jahovićeva otkrila nepoznate detalje, pa priznala: Mustafa je zarađivao više

Podeli vest

Emina Jahović progovorila je o braku sa turskom muzičkom zvezdom, a tom prilikom istakla je da je uvek bila materijalno nezavisna, te da joj muškarac i nije bio potreban.

Pop zvezda priznala je da ne reaguje najbolje na govorkanja da pored sebe uvek ima dobrostojeće muškarce.

- Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu "Emina Jahović našla milijardera", a i oni "Emina sad nije sa milionerom". Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu - kaže pevačica, i otkriva je ko je više zarađivao u braku iz kojeg ima dvoje dece.

- Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje, pa i druge stvari veoma često radili zajedno - istakla je Jahovićeva.

Kako kaže, Turska je mnogo veće muzičko tržište od Srbije.

- Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam - rekla je Emina i dodala da je sa bivšim suprugom retko obilazila tržne centre.

- Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri. Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari - ispričala je pevačica za "Goca šou".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija