• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dina Sajeh

10.01.2024

14:37

"Ne bih prihvatila da vodim rijaliti" Nina Radulović za Informer poručila: Hoću još dece (FOTO)

Nemanja Petrović

Estrada

"Ne bih prihvatila da vodim rijaliti" Nina Radulović za Informer poručila: Hoću još dece (FOTO)

Podeli vest

Volela bih da imam još dece, kaže Nina Radulović u intervjuu za Informer.

Lepa voditeljka ima sina Lava sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem, ali ne želi da njen naslednik bude jedinac.

Rekli ste da biste voleli da Lav dobije brata ili sestru. Da li je to vaša želja za 2024?

- Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od Boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je Bog dao, a u poslovnom smislu, da nastavim da razvijam produkciju, na čijem sam čelu već petu godinu.

Foto: Nemanja Petrović

 

Da li ste ispunjeni na emotivnom planu i da li ste u zagrljaju partnera dočekali praznike?

- Ispunjena sam uvek, jer imam svog najslađeg životnog "partnera", svog sina, u čijem zagrljaju sam čekala vatromet sa terase u ponoć. Nekoliko poslednjih godina sam rešila da za novogodišnju noć ne prihvatam ponude za vođenje programa, pa je provodim u krugu porodice, sa roditeljima, sinom, sestrom, zetom i njihovom decom. Čim se izljubimo, pola sata iza ponoći svi zaspimo.

Po čemu ćete pamtiti 2023?

- Po svakodnevnom i ponovnom učenju 13 predmeta u prvom polugodištu 6. razreda mog sina, ali i po pokretanju novih emisija.

Foto: Nemanja Petrović

 

Šta smatrate svojim najvećim uspehom?

- To što sam sebe motivisala da svako jutro ustanem zahvalna za sve što mi je Bog dao. Ali ne samo to, jer sreća ne dolazi samo iz lične koristi. Srećna sam što živim u zemlji koja napreduje i što se to oseća i vidi na svakom koraku, ali i što imam posao kroz koji sam dobila mogućnost da uživam u lepotama naše Srbije i prikažem sve to gledaocima.

Kada bi vam ponudili da budete voditeljka rijalitija, da li biste prihvatili?

- Ne bih, jer ja i ne gledam rijalitije i ne bih se snašla.

Šta biste želeli da promenite kod sebe?

- Da nateram sebe da ranije ležem i više spavam, da vežbam i manje jedem slatkiše. Moje želje su u suštini skromne, a često teško dostižne, jer je najteža borba - borba sa sobom.

Da li ste zbog nečega kajete?

- Ne kajem se ni zbog čega u životu. Živim u istini, radim sve od srca i uvek uz trud da nikoga ne povredim. Ako i pogrešim u izborima, oni su moji i grade me kao čoveka.

Trošite li mnogo novca na poklone?

- Da! Obožavam da poklanjam i stalno nešto smišljam i nabavljam. Pokloni ne moraju biti skupi, ali bi bilo dobro da budu maštoviti i da se poklope sa željama onoga kome su namenjeni. Najviše volim da vidim da moji prijatelji nose i koriste ono što sam im kupila.

Da li više volite da dobijate poklone ili da poklanjate?

- Više volim da poklanjam. Tada usrećujem nekoga koga volim. A kao neko kome se poklanja, mnogo sam zahvalna. Od onih sam kojima "sve treba" i ništa ne bacam. Čak i ako već imam to što mi je poklonjeno, dupliram ga i uživam, jer me podseća na onog ko mi je to darivao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija