• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

14.01.2024

09:58

"Upozoravam te da budeš malo opreznija": Željko Mitrović pre kazne opomenuo Jovanu: "Ovo nije dobro za televiziju"

ATAIMAGES/Tanja Andric

Estrada

"Upozoravam te da budeš malo opreznija": Željko Mitrović pre kazne opomenuo Jovanu: "Ovo nije dobro za televiziju"

Podeli vest

Sve je šokirala izjava Željka Mitrovića u programu uživo kod Jovane Jeremić, kada ju je kaznio sa 50 odsto od plate, ali pre toga je usledilo upozorenje. Naime, vlasnik televizije "Pink" je još u septembru prošle godine upozorio JJ.

Željko Mitrović je u jednom gostovanju u emisiji "Novo jutro" ukazao voditeljki na problematične goste i od nje zahtevao da pažljivo bira koga će dovoditi u emisiju.

- Kad čujem ovu najavu sklonu preterivanju, dođi mi da te upozorim kao tvoj urednik da budeš malo opreznija i da pokušaš da me ne učiniš, kao što ponekad učiniš ove razne ludake, koji dolaze kod tebe u emisiju. Izvinjavam se jer ne želim nikog da uvredim - rekao je tada Željko Mitrović, pa dodao:

- Neki čovek u belom sakou, govori o nekim svećama... Onda se tu neka žena usprotivi kaže to je genetska magija. Ja sam očekivao da ćete vi svi u nekom trenutku da prsnete od smeha, međutim, vi ste i dalje ozbiljni. Pogledam rejtinge, vidim rejtinzi rastu i vidim da je to najbolji mogući zabavni program koji smo imali, s time da moraš da paziš da ne uvedemo ljude u zabludu jer je to ozbiljna stvar. Zato te molim javno da ih se rešiš što pre jer nije dobro ni za tebe, ni za mene, ni za televiziju - rekao je Mitrović tada.

Foto: Printscreen You Tube

 

Podsetimo, Željko Mitrović je juče izneo niz detalja u razgovoru sa Jovanom.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela. I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali, živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori - kazao je Mitrović juče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak
Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak

Lekarsko veštačenje Miroslava Mike Aleksića, koje je trebalo da utvrdi njegovu procesnu sposobnost, dostavljeno je Višem sudu u Beogradu nakon zahteva sudskog veća zbog čestih odgoda ročišta uz objašnjenje da je vlasnik škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, u lošem zdravstvenom stanju.

01.05.2024

08:02

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija