• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.01.2024

12:58

Slavlje u domu Mirka i Bojane Šijan: Proslavljaju prvi rođendan sinu, čestitke samo pristižu

Estock

Estrada

Slavlje u domu Mirka i Bojane Šijan: Proslavljaju prvi rođendan sinu, čestitke samo pristižu

Podeli vest

Bojana i Mirko Šijan danas proslavljaju prvi rođendan sina Vukana.

Pre tačno godinu dana, na današnji dan, Bojana je donela na svet njihovog drugog naslednika, a danas su, nema sumnje, ponosni i srećni roditelji. 

Mirko je na svom nalogu na Instagramu podelio jednu čestitku od prijatelja, koji mu je javno čestitao rođendan sinu, dok se Bojana još nije oglašavala. 

Foto: printscreen instagram

 

Ponosna baka Goca Božinovska ni jednog trenutka nije skrivala sreću što joj je sin podario dva unuka, sa kojima uživa da provodi vreme i rado ih pričuva kada je to potrebno. Ono što joj je posebno drago jeste što se Vukan rodio istog dana kad i ona, tako da danas zajedno proslavljaju rođendan.

Foto: Instagram prntscreen/bojana_sijan

 

Podsetimo, Bojana i Mirko su pre Vukana dobili sina Zorana, koji je dobio ime po pokojnom dedi. Dva dana nakon porođaja, Mirko je bio u porodilištu kako biizveo Bojanu i sina, a ona je tom prilikom otkrila da Vukan liči na nju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija