• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/M.B.

17.01.2024

22:27

"Moja jedinica, tatin advokatčić...": Reči oca tragično nastradale Andrijane kidaju dušu

Facebook printscreen

Estrada

"Moja jedinica, tatin advokatčić...": Reči oca tragično nastradale Andrijane kidaju dušu

Podeli vest

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara u Dubaiju, nakon pada sa 24. sprata.

Neutešni otac mlade devojke iz Bijeljine, Nebojša Lazić, objavio je tužan prizor iz porodičnog doma gde se mogu videti Andrijanine fotografije, sveća, kao i venac sa porukom: "Zauvek ćeš ostati u našim srcima".

Foto: Facebook printscreen

 

Nakon toga, Nebojša je na svom Fejsbuk profilu napisao nekoliko potresnih poruka:

- Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišla među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili: "Anči je sva na tebe". Zvao sam te od milja, a nekada revolta, "advokatić"! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo te voleo. Znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je samo tvoja reč izazivala erupciju ljutila, jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na svoju ćerku jedinicu - napisao je Nebojša, a za tim se ponovo oglasio:

Foto: facebook

 

- Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer, očevi su uvek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala deca - mala briga! A realnost je velika deca - velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš "tata nemaju šporet". Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Moj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako ćemo imati snage dalje. Pokušaćemo da živimo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli - napisao je Lazić, opraštajući se od svoje mezimice, pa dodao:

Foto: facebook

 

- Dragi moj advokatiću, ovo je poslednje mesto na kom sam ikada i pomislio da ću poslednji put razgovarati sa tobom, ali je nebo imalo druge planove. Želim da ti kažem da sam ponosan što si bila deo mog života i što smo zajedno delili sreću i tugu. Želim da znaš, da su svi imali dušu kao što si ti imala, ovaj svet bi bio mnogo drugačiji i bolje mesto za život. Nismo bili dostojni tvoje dobrote! I svaku ljutnju koju si izazvala u meni, produkt je bio tvoje dobrote i želje da svima pomogneš i onima koje ni upoznala nisi, ali to je i bila tvoja veličina koju malo ko ima! Sada znam da smo dobili jednog anđela čuvara, koji će nas čuvati bolje nego što smo mi njega. Prohtelo se dragom Bogu da ukrasi raj, pa te uzeo u svoj zagrljaj. Već nam nedostaješ! Mnogo! Jako! Nađi svoj mir u carstvu nebeskom i neka ti Bog dušu prosti! Zauvijek u mom srcu, moja jedina!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija