• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

21.01.2024

11:55

"Sedim i čekam": Snežana Đurišić u neizvesnosti zbog Đorđa Davida, zabrinuta za kolegu

ATAIMAGES

Estrada

"Sedim i čekam": Snežana Đurišić u neizvesnosti zbog Đorđa Davida, zabrinuta za kolegu

Podeli vest

Pevačica se oglasila nakon napisa da je muzičar doživeo saobraćajnu nesreću.

Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba stradala.

Celokupna javnost je zabrinuta, a ovim povodom oglasila se i Đorđeva koleginica iz "Zvezda Granda", Snežana Đurišić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Niko nam još ništa ne javlja za Đorđa, evo i mi sedimo i čekamo neke informacije. Ne znam ništa od detalja. Pratimo šta se dešava, to je sve što mogu da vam kažem - rekla je Snežana Đurišić za Republuku. 

Podsetimo, Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba stradala. Kako je naveo izvor Informera, Đorđe je učestovovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce.

U udesu je od zadobijenih povreda preminula žena stara 49 godina iz Kumanova, koja je bila saputnica u vozilu "polo".  Teško su povređene dve osobe, a sumnja se da je povređen i sam Đorđe David.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija