• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/V. Đorđević

22.01.2024

20:01

"Ponela sam Marku sarme": Kaća Grujić otišla kod Gobelje u Atinu, pa "pale" na ovu luksuznu destinaciju

ATAIMAGES

Estrada

"Ponela sam Marku sarme": Kaća Grujić otišla kod Gobelje u Atinu, pa "pale" na ovu luksuznu destinaciju

Podeli vest

Katarina Grujić (31) svom suprugu Marku Gobeljiću (31) odnela je sarme u Atinu, saznaje Informer!

Pevačica je u toku jučerašnjeg dana sa ćerkicom Katjom (2) otputovala u Grčku prestonicu kako bi nakon mesec dana zagrlila svoju jaču polovinu.

Poznati fudbaler je zbog obaveza u fudbalskom klubu Kifisija bio sprečen da sa porodicom provede novogodišnje i božićne praznike, a ovo je prvi put da nije bio ni na Kaćinoj devojačkoj slavi Sveti Jovan, na kojoj su se pre četiri godine i upoznali. Zbog toga je pevačica odlučila da ga iznenadi i odnese mu deo slavske trpeze u Atinu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Teško mi pada razdvojenost od Marka, ali mislim da je njemu još teže jer, za razliku od mene, koja sam ovde sa prijateljima, porodicom i ćerkicom, on je tamo sam. Za Novu godinu sam radila, pa mi nije nedostajao kao što je to bio slučaj za Božić, a posebno mi je falio pre dva dana, kada smo proslavljali Svetog Jovana. Tog dana, pre četiri godine, nas dvoje smo se upoznali i zaljubili. Pričala sam već o tome, moj prijatelj ga je poveo na slavu mojih roditelja i tata je Marku s vrata rekao, kao da je predosetio: "Dobro došao zete." Taj dan je od tada još posebniji za nas - ispričala je Kaća za Informer i dodala da je svom suprugu spakovala razne đakonije.

 

- Ponela sam mu sarme koje sam sama zavijala, a koje on obožava. Naravno, budući da idemo avionom, nisam mogla da ponesem punu torbu hrane, ali poželela sam da mu domaćom hranom prenesem delić kućne atmosfere koja mu najviše nedostaje - rekla nam je Kaća, koja će sa Katjom kod Marka ostati do vikenda.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nažalost, vikendi su kod nas pevača uvek radni, tako da ćemo ovog puta samo četiri dana provesti zajedno, ali ćemo zato narednog meseca porodično otputovati jer tada Marko ima pauzu. Verovatno ćemo otići u toplije krajeve i gotovo sam sigurna da će izbor, kao i svaki put do sada, pasti na Dubai. Tamo se uvek sjajno provedemo, a usput se i odmorimo. Već imamo i omiljeni hotel, plažu, restoran.... - rekla nam je Kaća Grujić za kraj.

Katarina Grujić se po povratku iz Atine vraća u muzički studio, u kojem uveliko radi na novim pesmama.
- Mogu da vam kažem da je oko 60 odsto albuma gotovo, a da bi bilo 100 odsto, moram da otpevam još nekoliko pesama, a onda i da ekranizujem svih osam, koliko će ih najverovatnije biti. Nakon dueta sa Ognjenom Amidžićem "Pesma za bakšiš", koji smo objavili pre dve nedelje, a koji je i dalje u trendingu na Jutjubu, planiram da objavim još jedan singl, a onda i ceo album, za koji se nadam da će biti gotov do leta - rekla je Katarina Grujić za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija