• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/I. P.

23.01.2024

13:06

Filip Đukić otkrio pravu istinu o raskidu veridbe sa Paulom:  "Teško mi je, u stanu i dalje osećam njen miris"

shutterstock/Informer

Estrada

Filip Đukić otkrio pravu istinu o raskidu veridbe sa Paulom: "Teško mi je, u stanu i dalje osećam njen miris"

Podeli vest

Filip Đukić i Paula Hublin bili su na korak do braka, ali su ipak odlučili da na svoju ljubavnu priču stave tačku. Đukić je sada odlučio da otkrije razlog njihovog raskida.

Filip Đukić, nekadašnji zadrugar a sada voditelj, nikad iskrenije otkriva detalje iz svog privatnog i poslovnog života. On je priznao šta je dovelo do kraha ove velike ljubavi. Bivši rijaliti učesnik i voditelj "Red" televizije je na svom Instagram profilu podelio delove učešća u jednoj emisiji u kojoj je govorio o svojoj bivšoj verenici.

Foto: prinstscreen/Instagramdon.filipo.tattoo

 

Đukić ističe da je njegova veza sa Paulom bila najlepša, ali da im karakteri, kao i pogled na svet, nisu bili isti.

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza. Na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru, ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza, stvarno nam je bila lepa - rekao je Filip i dodao:

Foto: ATA Images

 

Niko nikoga nije prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Prošlo je mesec i po dana. Sada mi je lakše. Izmislio sam neke svoje terapije, tuširam se hladnim tušem svako jutro. Ja sam ostao u tom stanu koji smo iznajmili, ona se vratila u Zagreb. Tako da, normalno je da je se u tom stanu setim svega. Gledam krevet, gledam stvari, gledam psa, čak je i miris ostao... Ali mi je i drago zbog toga, jer sam onda morao odmah da se suočim sa tim da je kraj - otkrio je Filip za Srbiju Danas u emisiji "Sa Ivanom".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija