• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

24.01.2024

21:21

Miša Grof zapenio od besa, pa poručio za Informer: Nikolina izdaje vilu građenu od mojih para!

Instagram/nikolina_pisek, Pexels, ATA Images

Estrada

Miša Grof zapenio od besa, pa poručio za Informer: Nikolina izdaje vilu građenu od mojih para!

Podeli vest

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića oglasio se za Informer nakon napisa u medijima!

Nikolina Pišek odlučila je da rentira vilu koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem za 6.000 evra mesečno.

Hrvatska voditeljka nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² za koju je tražila 1.700.000 evra, te se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa.

Foto: Insider

 

Ovim povodom kontaktirali smo oca pokojnog istoričara umetnosti, Mišu Grofa, koji je bio iznenađen jer, kako kaže, sa snajom nije u kontaktu od sahrane sina.

- Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava - kaže Miša Grof za Informer. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija